POKAZALA JE KAKO ŽENA SA VIŠKOM KILOGRAMA MOŽE DA PUCA OD SEKSEPILA: Haljinom je vešto prikrila sve male nedostatke

Dame, evo kako da i uz mali višak kilograma možete izgledati seksi ali i kulturno na važnom događaju.

Moda
11:37h Autor:
POKAZALA JE KAKO ŽENA SA VIŠKOM KILOGRAMA MOŽE DA PUCA OD SEKSEPILA: Haljinom je vešto prikrila sve male nedostatke
I uz višak kilograma ona puca od seksipila., Foto: Nancy Rivera / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Model za punije dame Ešli Grejam, pojavila se na dodeli nagrada u haljini savršenog kroja za njenu građu. Smatraju je jednom od najlepših plus size manekenki današnjice.

Njene bujne obline samo ona može da iznese sa toliko samopouzdanja. Naime, teška je 91 kilogram, a izgleda kao da ima 60, dok je visoka 177 cm. Jedna od njenih ključnih poruka je da ne treba da se stidimo svojih nesavršenosti.

Ešli ističe da nije sramota imati celulit ili druge fizičke karakteristike koje se ne podudaraju sa "savršenim" standardima lepote koje često viđamo u medijima.

Ešli Grejem
foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nije opterećena svojim fizičkim izgledom i vrlo smelo ponese različite modne kombinacije. Ovaj put je to bila ova duga haljina lepršavog kroja sa crno belim printom. Dugih prozirnih rukava sa korsetom koji je naglasio njen struk.

Ešli Grejem
foto: Nancy Rivera / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kombinovala ju je uz crne sandale i torbu a nakit je bio srebrni ali vrlo suptilan. Bujna, sjajna i duga kosa je njen zaštitni znak a za ovu priliku ju je stilizovala u blage talase. Što se tiče šminke bila je izuzetno diskretna tako da je njena prirodna lepota savršeno došla do izražaja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs