ČIZME KOJE MORATE IMATI OVE JESENI: Kvalitet koji traje iz sezone u sezonu, a mogu ih nositi žene od 20 do 70 godina

Investirajte u kvalitetan i nosiv model i mirni ste nekoliko godina, a ovakav komad je za sebe odabrala kraljica Leticija.

Moda
14:24h Autor:
ČIZME KOJE MORATE IMATI OVE JESENI: Kvalitet koji traje iz sezone u sezonu, a mogu ih nositi žene od 20 do 70 godina
Bajkerske čizme će obeležiti jesen., Foto: Jorge Peteiro / ContactoPhoto / Profimedia

Španska kraljica Leticija u svojoj šestoj deceniji gde god da se pojavi dobija komplimente na račun fizičkog izgleda. Smatra se jednom od najlepših zena na svetu i osvaja svojom harizmom i sofisticiranošću. Leticija je poznata kao "kraljica stila", budući da svaka njena odevna kombinacija izaziva oduševljenje i inspiriše druge žene.

Ovim povodom se zajedno sa svojom kraljevskom porodicom pojavila na uručenju nagrada za uzorni grad Asturije. U pitanju je bilo neformalno druženje sa građanima pa je i njen stajling bio pravi jesenji.

Kraljica Leticija
foto: Raúl Terrel / ContactoPhoto / Profimedia

Ležerna odevna kombinacija ove dame je ponovo privukla pažnju. Odabrala je komfor za razliku od svog prepoznatljivog stila sa visokim potpeticama i midi haljinama. Poznato je da ona veoma retko nosi ravnu obuću i obično je uslikaju u otmenim salonkama ili cipelama podignute pete.

Ovog puta je svakako napravila izuzetak i obula bajkerske čizme. Kombinovala ih je sa uskim crnim pantalonama i šarenim efektnim džemperom. Na sebi je imala veoma popularne nijanse ove jeseni kao što su plava, zelena i ljubičasta.

Kraljica Leticija
foto: Jorge Peteiro / ContactoPhoto / Profimedia

Međutim, svakako su najviše pažnje privukle njene čizme koje su vansezonski komad koji bi svaka dama trebalo da poseduje u svom cipelarniku. Praktične su za predstojeće i jesenje i zimske dane a ukoliko odaberete kožni model zasigurno će vam trajati godinama.

One su trendi komad svake godine tako da kada jednom investirate u dobre čizme mirni ste dug vremenski period. Lako se uklapaju uz sve modne kombinacije i stilove, prenosi Glossy.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs