pogledajte

NA PISTI ONE SU BOGINJE, ALI KADA IH POGLEDATE IZBLIZA - SITUACIJA SE MENJA: Ceo svet priča o NJIHOVOM IZGLEDU

Šetnja pistom ova slavna četiri supermodela odjeknula je planetom.

Moda
10:31h Autor:
NA PISTI ONE SU BOGINJE, ALI KADA IH POGLEDATE IZBLIZA - SITUACIJA SE MENJA: Ceo svet priča o NJIHOVOM IZGLEDU
Kristi Tarlington, Foto: Photo Image Press / Zuma Press / Profimedia

Naomi Kembel, Linda Evanđelista, Kristi Tarlington i Sindi Kraford trijumfalno su se vratile na pistu za slavni Vogue World događaj u Londonu u četvrtak, na oduševljenje obožavalaca.

Ikone iz 90-ih garantovale su da je Londonska nedelja mode imala snažan početak zatvaranjem Vog revije, dok je Eni Lenoks izvela svoju hit „Sweet Dreams“ koju je podržao londonski hor Gospel zajednice.

Naomi, 53, oduševila je u šumsko zelenoj haljini s potpisom Aleksander Mekvin sa visokim izrezom i šlicem, dok je Sindi, 57, izgledala glamurozno kao i uvek u seksi Versaće haljini sa kristalnim ukrasima.

Kristi, 54, šepurila se u srebrnoj Fendi haljini na jedno rame, a Linda (58) je blistala u srebrnoj haljini Valentino koja je rađena po meri za nju iz kolekcije za jesen/zimu 2023. godine.

Dok je Naomi još uvek redovna na pistama, jer je upravo dizajnirala i nosila kolekciju sa brendom brze mode Pretty Little Thing za Nedelju mode u Njujorku, ostale manekenke se često ne vraćaju na modnu pistu. Međutim, isti zadivljujući supermodeli prvi put su se ponovo okupili na naslovnoj strani Vogovog septembarskog izdanja u crnoj i srebrnoj odeći, prisećajući se svog vremena na pisti 90-ih.

Ovako su supermodeli izgledali dan pre ovog velikog događaja:

1 / 5 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ponovno okupljanje je stiglo tačno na vreme za predstojeći četvorodelni dokumentarni film „Supermodeli“ na Apple TV+, koji će početi da se emituje 20. septembra i u kojem će četvorka pričati o u svojim karijerama u modnoj industriji.

Prava poslastica za sve one koji su odrastali uz ove prelepe žene!

Pogledajte i trejler za serijal:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs