koji vam se više dopada?

STAJLING MEGAN MARKL KOJI SVAKA ŽENA MOŽE DA PRIUŠTI: Nema opuštenije, a modernije kombinacije od OVE

Vratila se pristupačnijim brendovima jer nije želela da se više piše o ceni odeće koju nosi, a ovaj poznati španski brend nije nosila još od kako je upoznala princa Harija.

Moda
Autor:
STAJLING MEGAN MARKL KOJI SVAKA ŽENA MOŽE DA PRIUŠTI: Nema opuštenije, a modernije kombinacije od OVE
Megan Markl, Foto: DPPA / ddp USA / Profimedia

Megan Markl se ove nedelje malo presabrala pa je tako nosila komade pristupačnijih modnih brendove poput J.Crew do Banana Republic kada se pridtužila princu Hariju na ovogodišnjim "Invictus Games 2023".

Ona je iznenadila kraljevske fanove tako što se u petak prošetala u Zara kombinezonu, pa su se tako modni znalci prisetili da ga je poslednji put nosila u periodu pre princa Harija.

Megan Markl
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa (42) nosila je krem ansambl — koji je prošlosezonski artikal najpoznatijeg brenda brze mode — sa odgovarajućim predeminezioniram blejzerom kako bi učestvovala na događajima (i proslavila 39. rođendan princa Harija) na Invictus Games u Dizeldorfu, u Nemačkoj.

Megan Markl
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dok je imala jeftin jednodelni izgled, Markl se držala svoje Invictus formule uparivanja pristupačnih brendova sa dizajnerskim dodacima, noseći par crnih Iv Sen Loren sandala (725 dolara) i zlatni privezak od 995 dolara sa njen astrološki znak - Lav.

Njen izbor brendova je zanimljiv, jer je poznato da je Markl priredila žurku "Sajonara, Zara" nakon što je dobila ulogu u seriji"Odela", tokom koje je "prodala odeću tog brenda po nižoj ceni".

Kako vam se dopada ovo izdanje Megan Markl?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs