PROMENILA JE BOJU KOSE, A SADA U IZDANJU U KOM JE BILO NEZAMISLIVO DA JE VIDIMO: Marija Šarapova diktira trend za jesen

U njenim odevnim kombinacijama naglašen je seksepel i atraktivan izgled

Moda
Autor:
PROMENILA JE BOJU KOSE, A SADA U IZDANJU U KOM JE BILO NEZAMISLIVO DA JE VIDIMO: Marija Šarapova diktira trend za jesen
Marija Šarapova, Foto: Sarah Stier / Getty images / Profimedia

Bivša teniska zvezda Marija Šarapova nedavno je privukla pažnju na dva važna događaja. Prvo, prisustvovala je dodeli nagrada Couture Council za 2023. godinu, gde je još jednom demonstrirala svoj neosporan smisao za modu i stil. Potom, upečatljivo, juče se pojavila na "prvom plutajućem terenu", kako je ona napisala na svom Instagram provilu. Juče se završio US Openu za muškarce u Njujorku, gde je istovremeno igrao i naš šampion Novak Đoković i odneo pobedu.

Šarapova je za ovu priliku odabrala izuzetno elegantnu odevnu kombinaciju koja je privukla pažnju prisutnih i medija. Nosila je karirani dugi sako dugih rukava, koji joj je savršeno pristajao. Ispod sakoa nosila je suknju u istom dezenu, stvarajući harmoničan i sofisticiran izgled. Celokupni dojam dodatno je naglasila crvenim karminom koji je istakao njenu prirodnu lepotu i dodao notu glamura celokupnom izdanju.

1 / 3 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Jedna od iznenađujućih promena koju je Šarapova donela bila je promena boje kose. Nakon godina prepoznatljive plave kose, odlučila se za smeđu boju, što je izazvalo oduševljenje kod mnogih. Novi izgled donosi svežinu i sofisticiranost, a moramo priznati da joj smeđa kosa savršeno pristaje.

Marija Šarapova ostaje ne samo sportska ikona već i modna ikona koja uvek iznova iznenađuje i oduševljava svojim stajlingom. Njena prisutnost na ovim važnim događajima pokazuje da je i van terena i dalje neizmerno privlačna i inspirativna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs