NIKO BOLJE OD NJE NE NOSI SVOJE GODINE: Jednim potezom održala je VAŽNU LEKCIJU svim ženama preko 50

Kraljica Leticija pokazala je koja je važna modna lekcija za žene preko 50 godina.

Moda
Autor:
NIKO BOLJE OD NJE NE NOSI SVOJE GODINE: Jednim potezom održala je VAŽNU LEKCIJU svim ženama preko 50
Važna modna lekcija za žene preko 50 godina, Foto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia

Kraljica Leticija važi za jednu od najstilizovanijih žena na svetu. Eleganija i sofisticiranost su njeno drugo ime, a gotovo da ne postoji događaj na kojem sve oči nisu uprte u nju. Osim toga što poseduje istančan ukus za stil, ne postoji žena koja bolje nosi godine od nje.

Ona nema probelm da se u javnosti pojavi sa prosedom kosom i da svima stavi do znanja da je to deo procesa starenja i da se iza svake sede dlake krije posebna priča.

Kraljica Leticija
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Međutim, malo ko može da poveruje da je Leticija ušla u 6. deceniju, a svojim odevnim kombinacijama postala je prava inspiracija za žene preko 50 godina. Njene kombinacije inspiracija su i zaposlenim ženama, budući da su prikladne za svaku priliku.

Kraljica Leticija
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Leticija je nedavno prisustvovala otvaranu nove školske godine, a tom prilikom obukla je cigaret pantalone koje spadaju u vanvremenske klasike i trikotažnu bluzu na pruge koja je već dve godine jedan od vodećih modnih trendova. Kombinaciju je zaokružila salonkama sa manjom štiklom i učinila da kombinacija izglčeda elegantno i prefinjeno.

1 / 8 Foto: GONZALEZ OSCAR / Alamy / Alamy / Profimedia

Što se tiče njene vitke figure, zasluge pripisuje posebnom jelovniku i načinu vežbanja kog se dosledno pridržava. Kaže da je u tome tajna njene dobre forme.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs