Kreće škola, a mi znamo gde ćemo po ranac i patike

Moda
14:15h Autor:
Kreće škola, a mi znamo gde ćemo po ranac i patike
Foto: Deichmann

Sve što đaci trebaju da bi započeli školsku godinu motivisano, optimistično i sa puno stila ove godine smo pronašli u Deichmannu. Omiljena porodična destinacija za kupovinu i ove jeseni će biti vaš verni partner u pronalaženju svih vrsta obuće bez koje đaci ne mogu. U ponudi smo našli patike vrhunskih svetskih brendova kao što su adidas, Nike, Puma, Fila, a za one koji traže sportski stil po najpovoljnijim cenama, Deichmann predstavlja svoje brendove kao što su Graceland i Victory.

Nazad u klupe

Patike
foto: Deichmann

Deichmann nudi širok izbor patika koje prate aktuelne modne zahteve mlađih generacija. Sa raznovrsnim i atraktivnim dizajnima, đaci mogu izabrati patike koje ne samo da će odražavati njihov stil, već će takođe obezbediti udobnost i trajnost. Deichmannova ponuda obuhvata obuću za devojčice i dečake svih uzrasta. Sa početkom nove školske godine, Deichmann je pravo odredište gde će đaci po najboljim cenama pronaći najnovije modne trendove.

A tu su i modni dodaci

Deichmann nudi raznovrstan izbor modnih dodataka za različite potrebe. Od ergonomskih rančeva i torbi za sve udžbenike i školski pribor koji su potrebni prvačićima, pa sve do kul i buntovnih modela sportskih rančeva koje će tinejdžeri obožavati - Deichmann je najbrži način za opremanje svakog đaka za novu školsku godinu. Od rančeva i torbi, do papuča, gumica i čarapa - u Deichmannu ćete bez greške pronaći sve što je potrebno đaku.

Patike
foto: Deichmann

Pred nama je nova školska godina, a Deichmann će postati vaša omiljena destinacija za obuću i modne dodatke. Sa bogatom ponudom patika i modnih dodataka kao što su rančevi i papuče, Deichmann zadovoljava sve potrebe đaka i njihovih roditelja.

Ponudu koja vas očekuje u Deichmann radnjama istražite putem zvanične web stranice Deichmann Srbija!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs