SEVERININA SAVRŠENA HALJINA ZA SKORO SVE PRILIKE: Veoma je udobna, a zahvaljujući njenom pojasu vaš stuk će delovati uže

Praktična letnja haljina ne samo za more i plažu već i za popodnevnu kafu ili šetnju sa prijateljima.

Moda
15:09h Autor:
SEVERININA SAVRŠENA HALJINA ZA SKORO SVE PRILIKE: Veoma je udobna, a zahvaljujući njenom pojasu vaš stuk će delovati uže
Severinina savršena haljina za sve prilike, Foto: printscreen/instagram/severina

Severina ovo leto provodi radno, a svaki slobodan trenutak koristi za uživanje u morskim radostima s porodicom i prijateljima. Jedna od najpopularnijih pevačica u regionu,a svojom energijom, harizmom i talentom izdvojila se iz mase, a uprkos svim životnim usponima i padovima postala je regionalna zvezda.

Na društvenim mrežama rado deli trenutke s bine, ali i ono što se događa kada se ugase reflektori. Severina sa publikom deli i modna nadahnuća za street style kombinacije koje uvek privuku mnogo pažnje. Na Instagramu je nedavno podelila vrlo jednostavno i nosivo izdanje s daškom sofisticiranosti za odmor na moru.

1 / 8 Foto: Printscreen Instagaram - Severina

Na fotografijama ona pozira u kimono haljini. Reč je o vrlo udobnom odevnom komadu koji oponaša izgled istoimene tradicionalne nošnje u Japanu. Kimono liči na ogrtač – ima široke rukave i pojas kojim se steže u struku.

Severina je za boravak na Korčuli, na kojoj je posetila i katedralu svetog Marka, odabrala kimono haljinu Džoane Ortriz – kolumbijske dizajnerke sa stalnom adresom u Kaliforniji. Ova haljina u beloj boji ima zelene detalje koji su inspirisani sunčanim tropskim plažama. Jedini mogući problem može biti njena cena.

U pitanju je model Happy Mystery napravljen od 100 odsto prirodnog pamuka, pa je vrlo prijatan za nošenje, a košta 909 evra.

Sjajan je izbor i uz kupaći kostim bez obzira da li nosite xs ili xl u njoj svi izgledaju savršeno a višak kilograma je manje vidljiv.

Severina je ovu kimono haljinu uparila sa običnim belim japankama i belom Diorovom torbicom. Stajling je dopunila diskretnim nakitom i nezaobilaznim naočarima za sunce, prenosi Zadovoljna.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs