OVOG LETA JE NAJPOPULARNIJA HALJINA KOJU MUŠKARCI NAZIVAJU SPAVAĆICOM: Nosi se bez brusa, a Nataša Bekvalac je OBOŽAVA

Najpopularniju haljinu ovog leta nose i poznate ličnosti, Nataša Bekvalac je jedna od njih

Moda
Autor:
OVOG LETA JE NAJPOPULARNIJA HALJINA KOJU MUŠKARCI NAZIVAJU SPAVAĆICOM: Nosi se bez brusa, a Nataša Bekvalac je OBOŽAVA
Nataša Bekvalac, Foto: Kurir/Stefan Stojanović

U proteklim sezona, modeli haljina poznatog ukrajinskog modnog brenda postali su izuzetno popularni među svetskim zvezdama i poznatim influenserima.

Između svih predivnih kreacija, jedna haljina posebno se ističe - Slip haljina.

Zašto je haljina slip najpopularnija ovog leta?

Ovaj jednostavan model očigledno inspirisan slip haljinom, sa tankim "špageti" bretelama i srcolikim dekolteom koji prati liniju tela, osvaja svojom elegancijom i prilagodljivošću najvišim temperaturama.

Slip haljina je je umetničko delo koje nežno obavija telo, ističe njegove prelepe linije i prefinjeno je ukrašena detaljima na grudima i otvorenim leđima. Upravo zbog toga, ova haljina je savršen izbor za večernje prilike.

Ova haljina je nastala 2018. godine iz lične potrebe da pronađe savršenu slip haljinu koja ne zahteva poseban donji veš. Zato je dizajnirana s ugrađenim grudnjakom, čineći je izuzetno udobnom i lako nosivom.

Ni poznate ličnosti nisu odolele čarima slip haljine. Nataša Bekvalac je jedna od obožavateljki i u braon varijanti ova haljina joj stoji neverovatno ženstveno i elegantno.

Slip haljina, iako veoma popularna ovog leta među ženama, ne sviđa se muškarcima. Njihovi komentari neretko naglašavaju da liči na običnu spavaćicu, što izaziva podeljena mišljenja između polova. Dok se mi žene oduševljeno odlučujemo za ovaj nežan i elegantan komad odeće, muškarci ostaju neskloni njegovom šarmu.

Slip haljina je neosporno pravi izbor za vrele letnje dane. Njena lagana i prozračna tekstura pruža osećaj udobnosti i slobode, a istovremeno naglašava ženstvenost i lepotu tela. Uz njenu prefinjenu siluetu i nežne detalje, osvaja srca mnogih žena koje žele da izgledaju atraktivno i osvežavajuće tokom letnjih avantura.

Tako da, drage dame, slobodno izaberite slip haljinu koja vam pristaje i uživajte u njenim blagodetima tokom vrelih letnjih dana. Pustite da se osećate lepo i slobodno, jer moda je izraz ličnosti i stila, a vaša sreća je najvažnija. Bez obzira na muška mišljenja, vi ste te koje čine ovaj svet lepšim i zrače posebnim sjajem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs