4 PREDLOGA ZA NAJBOLJI POSLOVNI IZGLED: Udobno a tako moderno, za odlazak na posao ali i kafu sa drugaricama

Ukoliko nemate ideju šta da obučete u ovim toplim danima, pogledajte naše predloge za biznis autfite.

Moda
14:53h Autor:
4 PREDLOGA ZA NAJBOLJI POSLOVNI IZGLED: Udobno a tako moderno, za odlazak na posao ali i kafu sa drugaricama
4 predloga udobnih poslovnih autfita, Foto: Shutterstock

Počelo je toplo vreme i možda nemate inspriaciju šta bi mogli da obučete na posao da vam je udobno a opet sa druge strane i da izgledate sređeno.

Pre svega vam predlažemo prirodnije materijale kao što su pamuk, lan i viskoza, obzirom da su prijatniji na koži na visokim temperaturama.

Naš prvi predlog je ovaj stajling u zemljanim tonovima, ležerne poslovne pantalone u kombinaciji sa majcom visokih naramenica.

Zatim veoma slična kombincija majice sa naramenicama i poslovnim pantalonama ali upotpunjena torbom u efektnijoj boji i sandalama na štiklu. Idealno ukoliko posle posla produžavate na neko druženje.

Ukoliko ste ipak ljubitelj boja, možete je ubaciti u svoj stajling ne samo u vidu aksesoara već to može biti i boja košulje ili majice. Efektnije a opet svedeno i opušteno.

Primetili ste da nam je akcenat na minimmalizmu i pretežno zemljanim tonovima ali evo kako i nakit može da upotpuni celu priču. Ostali smo dosledni izboru prijatnih jednostavnih materijala koje lako možete kombinovati međusobno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs