Srpska Koko Šanel na Letnjem Vivaldi forumu

Moda
Autor:
Srpska Koko Šanel na Letnjem Vivaldi forumu
Foto: PROMO

Dragana Ognjenović, po zanimanju modna dizajnerka, vlasnica linija D.O. i jedna od uspešnijih poslovnih žena, na ovogodišnjem Letnjem Vivaldi forumu podeliće sa vama svoju priču kako je pre 30 godina unela svežinu na domaću modnu scenu, kojom od tada suvereno vlada.

Na srpski jezik, Koko Šanel prevodi se kao Dragana Ognjenović. Jer, ono što je autorka mini suknje u svetskim okvirima, to je na našim prostorima kreatorka čiji su inicijali D.O. Ukoliko želite da se inspirišete i iskoristite svoje ideje za buduće poslovne i privatne prilike, saznajte više o ovom događaju u nastavku teksta.

Čeka vas 3 dana unikatnog sadržaja (od 14. do 16. juna) koji su pripremili govornici, stručnjaci iz sfera komunikacija, umetnosti, marketinga, preduzetništva i biznisa.

Na scenu ovogodišnjeg foruma će pored Dragane, izaći Geštalt kouč i psihoterapeut Tatjana Kljun, direktorka marketinške agencije Love&Brands Zlatana Pavlović i mnogi drugi. Bez obzira gde se nalazite u svetu, možete prisustvovati izvoru inspiracije - Letnjem Vivaldi forumu koji sada pruža opciju online praćenja.

Verujemo da je ova prilika posebno značajna za sve majke, jer bezbrižno mogu da prate sadržaj iz udobnosti svog doma, svojim tempom. Uz kupovinu online ulaznice, dobijate live prenos Letnjeg Vivaldi foruma, 3 meseca pristupa celokupnom sadržaju, kao i voditelja online programa i specijalni behind the scenes sadržaj koji je dostupan samo online učesnicima. Pridružite se Vivaldi zajednici - otvorite vrata svetu kreativnosti, osnažite svoje ideje i započnite putovanje ka neograničenoj inspiraciji.

Prvih 50 online ulaznica je na 50% popusta. Za više informacija i kupovinu ulaznica posetite sajt https://vivaldiforum.com/letnji-vivaldi-forum-online/.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs