Pronašli smo najlepše cipele koje slave proleće!

Proleće je konačno stiglo, a sa njim i nova kolekcija cipela koja će oduševiti sve ljubiteljice mode!

Moda
Autor:
Pronašli smo najlepše cipele koje slave proleće!
Deichmann, Foto: Deichmann

Ovogodišnjeg proleća fokusirali smo se na ženstvene modele koji kombinuju udobnost i eleganciju, a nova Deichmann kolekcija donosi upravo takve modele.

Posebno se ističu neodoljive štikle u prolećnim bojama koje će biti pravi hit ove sezone! Vodeći trendovi u ženskoj obući za ovu sezonu su upravo takvi modeli koji ističu ženstvenost i eleganciju, dok njihov dizajn unosi razigranost i zabavne detalje. Bez obzira da li više volite visoke ili udobne štikle, nova kolekcija ima za svakoga ponešto.

Cipele
foto: Deichmann

Proleće donosi mnoštvo boja

Block potpetice su definitivno jedan od najvećih trendova u modi obuće u poslednjih nekoliko godina. Ovakve cipele preferiraju brojne žene jer poznate su po svojoj stabilnosti i udobnosti, što ih čini savršenim izborom za svaku prigodu - od ležerne do svečane. Pored funkcionalnosti, block potpetice često dolaze s odmakom od klasičnih ženstvenih silueta zabavnim detaljima te uzorcima i bojama koje jednostavno ne mogu proći nezapažene.

Cipele
foto: Deichmann

Bez obzira na to kakav je vaš stil, cipele s block potpeticama su jedan od trendova koji se mogu prilagoditi svakom izgledu i prigodi, šta ih čini must-have komadom ovog proleća.

Salonke lepše nego ikada

Vrtoglave potpetice u proljetnom ruhu donose neočekivane zaokrete. U kolekciji Deichmanna našli smo sandale i cipele sa četvrtastim vrhom, cipele sa sjajnim metalik efektom, cipele sa elegantnim šiljastim vrhom, otvorene potpetice, kao i visoke platforme koje su osvojile srca trendseterki.

Cipele
foto: Deichmann

Posebno nas je obradovala činjenica da kolekcija obuhvata širok spektar boja, pa se radujemo što ćemo videti različite kombinacije koje će ovaj trend inspirisati na našim ulicama. Pored neodoljivih potpetica, nova kolekcija donosi i različite modele cipela, sandala i patika koje će se savršeno uklopiti u vašu prolećnu garderobu.

Cipele
foto: Deichmann

Stoga, budite hrabri - izdvojite se iz gomile i uživajte u mogućnostima koje u naše ormare unosi nova Deichmann kolekcija! Iskoristite prednosti vodećih trendova u ženskoj obući za ovu sezonu i otkrijte svoj novi prolećni stil - Deichmann se pobrinuo da trend i udobnost budu dostupni svima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs