HEJLI BIBER

POSLE OSUDE JAVNOSTI POJAVILA SE NA CRVENOM TEPIHU LEPŠA NEGO IKAD: Ovako je samo Odri Hepbern nekada izgledala

Ona je jedna od najpoznatijih influenserli i poslovnih žena na svetu, a uz sve to je i žena Džastina Bibera, pa je logičan sled i bio to da će se pojaviti na gala događaju koji je priredio Tiffany & Co. gde je pokazala svoju elegantnu kombinaciju.

Moda
Autor:
POSLE OSUDE JAVNOSTI POJAVILA SE NA CRVENOM TEPIHU LEPŠA NEGO IKAD: Ovako je samo Odri Hepbern nekada izgledala
Hejli Biber, Foto: KENA BETANCUR / AFP / Profimedia

Hejli Biber privlači veliku pažnju medija gde god da se pojavi, a tako je bilo i na otvaranju nove prodavnice skupocenog nakita "Tiffany & Co." koji se otvorio u Njujorku na 5. aveniji.

Na plavom tepihu prelepa Hejli se pojavila u stilu najveće muze brenda - Odri Hepbern, pa je tako obukla haljinu koja neodoljivo podsća na onu koju je legendardna glumica nosila u filmu "Doručak kod Tifanija", i pokazala kako je jednostavna crna haljina sve ono što nam treba.

Kosu je zavezača u zalizanu punđu i ukrasila sivom mašnicom, a celu kombinaciju istakla je nakitom - dve biserne ogrlice i minđiđe iz iste kolekcije ovog prestižnog brenda.

Kada je reč o njenom licu, odlučila se minimalistički izgled, a svoje prelepe bademsaste oči je iscrtala braon ajlajnerom dok je na usnama imala samo sjaj za usne u boji kože.

hejli biber
foto: KENA BETANCUR / AFP / Profimedia

Supruga jednog od najpoznatijih pop pevača na svetu Džastina Bibera (29), osim što je uspela u svetu biznisa kada je lansirala kozmetičku liniju pod nsazivom "Rhode", poslednjih meseci doživela je napade u javnosti.

Prozvana je zajedno s prijateljicom Kajli Džener da je na TikToku ismejavala muževljevu bivšu devojku Selenu Gomez. Mediji su zaključili da postoje insinuacije kako opseda pevačicu Selenu preko indirektnih objava na društvenoj mreži Instagram.

Naravno, njen suprug Džastin uopšte se nije oglašavao povodom toga, ali poznato je da je velika podrška svojoj supruzi koja je ranije živela u senci svojih poznatih prijateljica Kardašijan-Džener. Zanimljivo je da je mlada preduzetnica nedavno na Instagramu podelila s pratiteljima kako se oseća i kroz šta prolazi i kako se nosi s izazovnim trenucima.

"Volim da se šalim o tome kako se osećam jer je ponekad lakše nego priznati da mi je teško. Ali iskreno, od početka 2023. imala sam neke od najtužnijih, najtežih trenutaka koje sam ikada imala u svom odraslom životu, a moj um i emocije bili su u najmanju ruku krhki. I znam da toliko drugih ljudi oseća isto što i ja, zato znajte da niste sami", poručila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs