NAKON IZUZETNO ATRAKTIVNOG IZDANJA ZA PRAZNIKE SVI SU OSTALI BEZ DAHA: A Milena sad blista u svedenom poslovnom autfitu

Stajling Milene Popović za posao, u kojem deluje neveroavtno elegantno, svaka dama sa lakoćom može da iskopira!

Moda
17:33h Autor:
NAKON IZUZETNO ATRAKTIVNOG IZDANJA ZA PRAZNIKE SVI SU OSTALI BEZ DAHA: A Milena sad blista u svedenom poslovnom autfitu
Kako se Milena Popović oblači za posao?, Foto: Printscreen Instagram / milena_bogdan

Milena Popović, udovica Olivera Ivanovića, važi za damu koja čvrsto drži do svojih stavova, ne obazirući se na mnoge negativne komentare drugih zbog njenih odluka i postupaka, posebno kada je reč o privatnom život. Sada dodatno privlači pažnju i zbog nove funkcije - nedavno je imenovana i za državnu sekretarku u Ministarstvu turizma i omladine.

Često svoju svakodnevicu deli na društvenim mrežama, te ukoliko sudimo po njenim objavama, ovu damu je gotovo nemoguće videti nesređenu od glave do pete. Tako je već na početku 2023. godine počastila svoje pratioce slikom na kojoj je u vrlo porvokativnom izdanju.

Pozirala je ispred ogromne jelke, a bujni dekolte je bio u prvom planu. Za svečanost je odabrala usku crnu D&G haljinu, koja je istakla se njene obline. Ceo izgled je upotpunila raskošnim talasima i jakom šminkom.

Međutim, danas se vratila svojim poslovim obavezama, te imamo priliku da je vidimo u potpuno drugačijem izdanju. Jedina sličnost je što su oba autfita u crnoj boji, koja je izgleda Mileni omiljena. I ovoga puta se odlučila za haljinu, ali širu, te je struk istakla kaišem. Takođe, skoro uvek na njoj možemo videti uvojke koji neobavezno padaju preko ramena, a posebnu notu ovom izgledu dala je bunda.

Milena Popović
foto: Printscreen Instagram / milena_bogdan

Sa druge strane, otkako je obelodanila vezu sa Igorom Jurićem posebno je pod lupom javnosti.

- Danas mogu reći da sam srećna. I nemam problem da to naglas kažem. Zaslužila sam sreću, kao što je svaki čovek na ovom svetu zaslužuje. Ljubav je pokretač svega i ona je jedan od razloga moje sreće. Ponovo voleti posle svega je božji dar. Kada su ljudi zreli i kada je ljubav prava i iskrena, onda prepreke ne postoje. Svaki problem koji naiđe posmatrate kao iskušenje. I kada ljubav preživi uspone i padove, teške dane, tuge, pritiske... onda možete biti potpuno sigurni i mirni da ste pronašli pravu osobu i pravu, iskrenu ljubav - rekla je Milena o njenoj romansi sa Jurićem.

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram / milena_bogdan

Igor i Milena duže od godinu dana žive zajedno, a tragedije kroz koje su oboje prošli - on nakon gubitka deteta, a ona nakon gubitka supruga - zbližile su ih do danas.

A ova borbena dama je pre angažmana u ministarstvu radila kao asistent na Akademiji umetnosti u Kosovskoj Mitrovici, a potom i u kancelariji premijerke Ane Brnabić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs