dIVA!

JELENA KARLEUŠA SVE ŠOKIRALA STAJLINZIMA ZA NAJLUĐU NOĆ: Promenila ih je čak 3, a ovim detaljem je privukla SVE POGLEDE

Jelena Kareuša je za doček Nove godine priredila spektal, a čak tri puta je menjala odevne kombinacije - jedna je bila posebno ekstravagantna!

Moda
11:48h Autor:
JELENA KARLEUŠA SVE ŠOKIRALA STAJLINZIMA ZA NAJLUĐU NOĆ: Promenila ih je čak 3, a ovim detaljem je privukla SVE POGLEDE
Šta je Jelena Karleuša obukla za doček 2023. godine?, Foto: ATA Images

Jelena Karleuša važi za jednu od najbolje obučenih dama sa naše estrade scene, a svako njeno pojavljivanje u javnosti odjekne u medijima, jer uvek spremi neki originalni stajling koji jednostavno ne može da prođe nezapaženo. Kada je u pitanju diva, malo ko je sumnjao da svojim modnim odabirom neće obeležiti i doček 2023. godine.

Naime, nastupala je u poznatom beogradskom hotelu, a pri samom dolasku na nastup je bila obučena skroz u crno. Jakna sa naglašenim ramenima je u prvom stajlingu dominirala, a pripadnicama lepšeg pola su se posebno svideli blagi talasi koji su dodatno istakli Jeleninu zanosnu stranu.

Jelena Karleuša
foto: ATA Images

Potom se pojavila u vrlo neobičnoj odevnoj kombinaciji! Obukla je providni crni kombinezon koji je pratio liniju zgodnog pevačicinog tela, te su došle do izražaja sve Jelenine obline. A dozu glamura su doneli i cirkoni koji su bili protkani kroz ceo ovaj komad garderobe.

Jelena Karleuša
foto: ATA Images

Međutim, prisutnima je najviše zapao za oko ogroman detalj na glavi, koji se pružao skroz do poda, kao i prelepe sandale sa vrtoglavo visokim štiklama.

Jelena Karleuša
foto: ATA Images

Na nastupu je zapalila atmosferu u srebrnom uskom "Balenciaga" kompletu. Ovaj stajlnig je upotpunila vrlo upadljivim naočarima, dok su joj plavi uvojci prepadali preko ramena. Uz svaku pesmu je bio osmišljen scenski nastup, a publika je sve vreme bila na nogama.

1 / 5 Foto: ATA Images
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs