Pogledajte kombinacije modnih dodataka koje je poželela i Sara Jo!

Sve u vezi jeseni tera nas na nove početke – nova školska godina, novi poslovni izazovi i prilika da nanovo osmislimo svoj stil s dolaskom hladnijih dana.

Moda
11:59h Autor:
Pogledajte kombinacije modnih dodataka koje je poželela i Sara Jo!
Foto: Deichmann

Upravo su nas novi počeci motivisali da u novoj kolekciji Deichmanna pronađemo savršene kombinacije čizmica, gležnjača i torbica kojima ćemo da baziramo svoje jesenje kombinacije. Pogledajte parove koje smo odabrali i inspirišite se za jesenji pohod u tržne centre!

Crno beli svet

Obuća, Sara Jo
foto: Deichmann

Kožna jakna, omiljene farmerke ili helanke rašivenog poruba sjajno će izgledati s dodatkom ove kontrastne kombinacije. Kvalitet po super ceni u slučaju ove torbice i čelsi gležnjača deluje profinjeno, a kombinacija boja podseća nas na komade koje smo poslednjih nedelja viđali na revijama prestižnih svetskih modnih kuća. Uz ovakve čizmice i torbu, ostatak vašeg outfita može biti bazičan i jednostavan, je već imate adute s kojima ćete ostati zapaženi gde god da ove jeseni krenete.

Najlepše što nudi klasika

Obuća, Sara Jo
foto: Deichmann

Svakodnevna shopper torba neizostavan je modni dodatak koji rado biramo u svim godišnjim dobima. S dolaskom hladnijih dana, platnene torbe za plažu menjamo za klasične kožne modele, a ove jeseni u trendu su geometrijski uzorci, monogrami i klasične siluete poput torbe koju smo pronašli u Deichmannu. Izgled koji već godinama obožavaju klasičarke širom sveta, dodatno ćete začiniti ako odaberete par braon čizmica na vezanje.

Za moderne ratnice

Obuća, Sara Jo
foto: Deichmann

Dozu samopouzdanja i grunge estetike ove jeseni unesi kroz praktičnu torbu za nošenje na ramenu i par crnih čelsi čizmica debelog đona. Ova kombinacija čini nam se savršeno za berlinski stil – kombiniraj uske ili popularne farmerke mom kroja, crnu rolku i kombinezon i osećaj se kao da možeš da osvojiš ceo svet. U nešto nežnijoj varijanti, ova torbica i čizmice sjajno će izgledati i u kombinaciji s cvetnom haljinom pastelnih boja i dodatkom kožne jakne!

Svoje favorite među modnim dodacima u Deichmannu ove jeseni pronašla je pevačica Sara Jo koju ćemo uskoro sve češće da susrećemo u trendovskim čizmama, loafericama i salonkama iz novih kolekcija. Čizme i torbe koje su se uklopile u ormar Sare Jo i vi ćete da pronađete u Deichmannu!

Sara Jo
foto: Deichmann

Najlepše jesenje kombinacije cipela i torbica potražite u Deichmannu! Izbora je dovoljno da svaka žena za sebe pronađe onu idealnu kombinaciju kojoj će se vraćati svakoga dana! Istraži ponudu dnevnih i svečanih modela na web stranici te u obližnjoj Deichmann prodavnici!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs