Šok!

BESRAMAN POTEZ OZLOGLAŠENE KAMILE PARKER: Postupak nove kraljice smatraju njenim najvećim promašajem u istoriji

Nova kraljica nastavlja da kopira ledi Di kada god joj se ukaže prilika, izgleda...

Moda
21:44h Autor:
BESRAMAN POTEZ OZLOGLAŠENE KAMILE PARKER: Postupak nove kraljice smatraju njenim najvećim promašajem u istoriji
Kako nova kraljica kopira ledi Di?, Foto: Profimedia

Interesovanje za dešavanja tokom višednevne kraljevske ceremonije povodom ispraćaja Elizabete II, britanskog monarha sa najdužim stažom, ne jenjava, iako je sinoć obavljena državna sahrana uz poštovanje svih pravila i protokola.

Sve ova je vratilo u centar interesovanja smrt princeze Dajane, koju mnoge pristalice krnue vezuju za ne baš tako sjajan odnos sa pokojnom vladarkom.

Kraljica Elizabeta, Princeza Dajana
foto: Profimedia

Opšte je poznato da princezu od Velsa ta institucija nije volela, ali je među narodom i danas omiljena. Oduševljava je sve svojim ponašanjem i stavovima, ali i vanvremenskim stilom, koje broje dame pokušavaju da iskopiraju.

1 / 13 Foto: Profimedia

A verovali ili ne, među njima je i kraljica supruga Kamila Parker! Naime, predstavljala se kao velika Dajanina prijateljica, čak je i isticala kako je srećna zbog nje što je našla pravu osobu poput Čarlsa. Međutim, istina je izgleda bila skroz drugačija.

Kamila Parker
foto: Profimedia

Kako kruže glasine već decenijama, Kamila navodno nije bila dobra opcija za prestolonaslednika. Ali, ona je očajnički želela da zadobije poštovanje ljudi, te joj nije bilo strano ni da preslikava stil princeze od Velsa, ne nadajući se da će tako postići samo kontraefekat.

Posebno je lavinu komentra izazvalo njeno pojavljivanje u crnoj kreaciji, koja je neodoljivo podsećala na čuvenu Dajaninu osvetničku haljinu.

Ljudi na Tviteru nisu bili nežni prema njoj te su ovaj pokušaj nazvali: "Jedan od najvećih epskih Kamilinih promašaja u istoriji!"

A samo neki od osvrta na taj stajlnig kraljice supruge su:

  • Ovo je blam.
  • Kamila izgleda samo kao "džumbus", ne možeš prevazići prvu i jedinu Dajanu.

Često se vide sličnosti u stajlinzima članica kraljevske porodice sa ledi Dajaninim modnim izborima, na taj način joj je nekoliko puta odala počast i Megan Markl.

Ali, ovaj put, ona nije doživela kritike koje je morala da trpi Kamila Parker. Naportiv, ovaj Meganin potez su mnogi pozdravili, ističući da u pojedninim momentima liči kao da ima i slličnu sudbinu kao i njena svekrva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs