kako vam se dopada?

PREPLANULE NOGE U PRVOM PLANU: Amal Kluni zasenila sve prisutne na premijeri filma Džordža Klunija

Amal Kluni je još jednom dokazala zašto je već godinama u vrhu lista najbolje obučenih žena.

Moda
18:11h Autor:
PREPLANULE NOGE U PRVOM PLANU: Amal Kluni zasenila sve prisutne na premijeri filma Džordža Klunija
Amal Kluni, Foto: Profimedia

Amal i Džordž Kluni su došli u London povodom premijere novog filma “Ticket to Paradise” u kojem on igra glavnu ulogu, a lepa advokatica svojim atraktivnim izdanjima bacila je sve glumce u drugi plan.

Prvo je na crvenom tepihu fotografisana u glamuroznoj kreaciji, a zatim se na žurci posle crvenog tepoiha i premijere pojavila u kratkoj žutoj haljini koja je otkrila njen najveći adut – vitke, preplanule noge.

Amal Kluni
foto: Profimedia

Advokativa libanskih korena blistala je u glamuroznoj haljini ukrašenoj sitnim perlama s tankim bretelama koja je istakla njenu zavidnu figuru, a izgled je zaokružila elegantnom frizurom, zlatnom klač torbicom i crvenim ružem.

Gospođa Kluni je dobro poznata po svom istančanom modnom ukusu, pa se nakon duge haljine ukrašene sjajnim perlicama u nežnoj mint nijansi u kojoj je oduševila na crvenom tepihu londonske premijere, odlučila za nešto odvažnije za žurku.

Amal Kluni, Džordž Kluni
foto: Profimedia

Amal (44) rado bira kombinacije koje laskaju njenoj vitkoj figuri i u prvi plan ističu besprekorno oblikovane noge, a mini haljina dugih rukava u jarko žutoj boji pokazala se kao sjajan izbor.

Inače, na premijeri filma “Ticket to Paradise”, Klunijevima se pridružila i Džulija Roberts koju s Džordžom vezuje dugogodišnje prijateljstvo.

Amal Kluni, Džordž Kluni
foto: Profimedia

“Ticket To Paradise” je prvi film nakon “Money Monster” iz 2016. u kojem zajedno glume Džordž Kluni i Džulija Roberts. Pre toga, glumili su zajedno u “Oceans Eleven” i “Oceans Twelve”.

U filmu koji će sigurno biti veliki hit ove jeseni, Džulija Roberts i Džordž Kluni glume razvedeni par koji nakon 25 godina od njihovog venčanja putuje zajedno na Bali kako bi sprečili ćerku da ne napravi istu grešku kao oni.

Pogledajte još fotografija u našoj galeriji:

1 / 5 Foto: Profimedia

Kako vam se dopada ovo izdanje lepe Amal?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs