SAVRŠENO!

MEGAN MARKL DOKAZALA DA JE KRALJICA STILA: Iskombinovala je garderobu koja uopšte nije letnja i dobila PERFEKTAN IZGLED!

Iako se njeno ima povezuje sa brojnim kontroverzama, Vojvotkinja od Saseksa ima istančan osećaj za modu!

Moda
15:11h Autor:
MEGAN MARKL DOKAZALA DA JE KRALJICA STILA: Iskombinovala je garderobu koja uopšte nije letnja i dobila PERFEKTAN IZGLED!
Foto: Profimedia

Ovaj stajling Megan Markl može da vam bude odlična opcija za brojne prilike! Fenomenalno uklapa dominantne trendove sa neprevaziđenom klasikom, a to malo kome polazi za rukom.

Nedavno se pojavila u Amsterdamu, gde je posetila prostorije neprofitne organizacije "Projekat neustrašivost", čiji je cilj stvaranje povoljnijih okolnosti za odrastanje devojčica, u autfitu koji je neobičan za ovo doba godine, jer je odabrala kožne pantalone!

Međutim, ona se odlučila za tanji i vrlo praktičan skinny model, a kombinovala ga je maestralno.

Tvrdnju da je bež dosadna nijansa Marklova je demantovala strukiranim sakoom koji je nešto duži, krase ga lažni džepovi i ima efektne naramenice, zbog čega stvara iluziju figure u obliku peščanog sata čak i ako je nemate

Celu kombinaciju upotpunila je jednostavnim salonkama crne boje, dok je tamnu kosu pustila da pada u vrlo blagim talasima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs