Pogledajte

Oduvala Viktorijine anđele: Džaba im popularnost, ona je najzgodnija cica godine! (FOTO)

Kendal Džener i Điđi Hadid izgubile su od strane neočekivane takmičarke - devojke sa naslovne strane Voga i muze dizajnera Aleksandra Venga - Ane Evers (22)
Moda
09:24h Autor:
Oduvala Viktorijine anđele: Džaba im popularnost, ona je najzgodnija cica godine! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nemačka manekenka Ana Evers proglašena je "Manekenkom godine" od strane eksperta iz modne industrije, ali Viktorijini anđeli osvajaju publiku.

Modni urednici otkrivaju: 4 cake da uvek izgledate tip top!

Sa mnogobrojnim pratiocima na društvenim mrežama i popularnošću koju stiču kao Viktorijini Anđeli, Kendal Džener i Điđi Hadid su delovale kao top dva izbora za titulu najbolje manekenke u 2015. godini.

Međutim, ove cice su izgubile od strane neočekivane takmičarke - devojke sa naslovne strane Voga i muze dizajnera Aleksandra Venga - Ane Evers (22).

Eksperti iz modne industrije - stilisti, fotografi i modni urednici, proglasili su Anu kao njihovog top modela, dok je Điđi bila odmah iza nje, a onda i Kendal, s tim što su njih dve osvojile medijski prostor.

Điđi je takođe proglašena zvezdom godine na društvenim mrežama, uprkos tome što ima 10.4 miliona pratioca na Instagramu, dok mlađa polusestra Kim Kardašijan ima 44.3 miliona pratioca.

Sajt Model.com izdao je saopštenje u kojem piše da je "Manekenka godine" krunisana, jer je "jedno lice koje je definisalo ovu godinu sa sveprisutnim zahtevima i prisustvom industrije".

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Anu je otkrio dizajner Aleksandar Veng koji je video njenu sliku na blogu. Nakon toga se pojavila čak devet puta na naslovnim stranama internacionalnig Vog izdanja i bila lice kampanje Šanela i Venga.

Izbacila je iz kuće, sad strahuje: Bivša dadilja Kim Kardašijan otkrila jezive detalje o starleti!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

A photo posted by @annaewers on Jul 6, 2015 at 4:11pm PDT

A photo posted by @annaewers on Oct 8, 2015 at 3:26am PDT

A photo posted by @annaewers on Mar 17, 2015 at 4:17pm PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs