SPREMILI SE ZA SVADBU KOD KUMA!

ĐOKOVIĆI OSTAVILI SVE BEZ TEKSTA ODEVNIM KOMBINACIJAMA: Novak izdominirao, Jelena se baš i nije potrudila! (FOTO)

Prvi reket sveta u nesvakidašnjem izdanju!

Moda
20:41h Autor:
ĐOKOVIĆI OSTAVILI SVE BEZ TEKSTA ODEVNIM KOMBINACIJAMA: Novak izdominirao, Jelena se baš i nije potrudila! (FOTO)
Foto: ATA Images

Interesantno je da se tokom svih godina nikada niko do sada nije pozabavio modnim odabirom Novaka Đokovića. Podrazumevalo se da su na njemu uvek vredni sportski komadi, sat koji košta bar kao jedna veća garsonjera u centru Beograda.

Ali niko se nije drznuo da više govori o njegovom načinu odevanja u privatne svrhe, da li je ili nije uskladio cipele i naočare ili pak košulju sa sakoom.

Jedinstvena prilika da se malo više pozabavimo tom temom stvorila se danas na dan svadbenog veselja Novakovog kuma Nevena Markovića.

Teniser i njegova izabranica na zabavu organizovanu u hotelu Paviljon na Dorćolu pojavili su se, mnogi će verujemo zaključiti, kao da su krenuli Jelena u šetnju gradom, a Novak na dnevni koktel. Odsustvo elegantnih haljina, potpetica ili pak svečanog odela u Novakovom slučaju, govori u prilog tome da bračni par za ovu važnu svečanost nije baš mnogo vremena izdvojio. Jelena se čak u to ime nije potrudila ni da uredi frizuru, već je samo pokupila kosu u neobaveznu punđu.

Jelena i Novak Đoković
foto: ATA Images

Mada, moramo primetiti da se slavni teniser više potrudio oko stajlinga, nego njegova supruga.

Na osnovu svega da se zaključiti da se Novak i Jelena ne vode onom narodnom da "Kum nije dugme" ili možda grešimo. Možda je baš kum insistirao na ležernosti, te su se potrudili to da ispoštuju. U svakom slučaju ponevši lanene komade garderobe njih dvoje su, kao i uvek, bili vrlo modno usklađeni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs