KLJUČNI TRENDOVI

TRENDOVI KOJI ĆE DOMINIRATI LETNJOM SEZONOM: Da biste bile ultra šik potrebno vam je samo ovih 6 komada! (FOTO)

Svaka žena od stila mora da ima ovih 6 komada

Moda
Autor:
TRENDOVI KOJI ĆE DOMINIRATI LETNJOM SEZONOM: Da biste bile ultra šik potrebno vam je samo ovih 6 komada! (FOTO)
Foto: Profimedia

Do leta ima još dosta, ali nije na odmet da počnemo da razmišljamo o trendovima koji će vladati u predstojećoj sezoni kako bismo spemne dočekale najlepše godišnje doba.

Stručnjaci najavljuju povratak trendova iz 90-ih. U fokusu će biti ležernije i udobije kombinacije, što nas sve posebno raduje. Tako će ove godine vodeći model obuće biti klomple i ravne papuče, dok štike odlaze privremeno na "odmor".

Vreme je da predahnemo od uskih komada u kojima jedva može da se diše, koji stežu i u kojima se ne osećamo prijatno. Leto 2022. godine biće u znaku oslobađanja od svega što nam ne prija, bar kada je moda u pitanju.

Sve u svemu, pred nama su smeli, odvažni trendovi koji govore da je sada trenutak da igrate na sigurno, tako što ćete rizikovati

Ovi trendovi su se već posebno izdvojili. Da biste izgledale šik, ovih 6 komada je sve što vam treba:

1. Široka odela u jarkim bojam

Odela već nekoliko sezona unazad dominiraju modnom scenom, a tako će biti i ovog leta. U trendu će biti predimenzionirani modeli u kojima će nam sigurno biti udobno. Što se boja tiče, pravilo glasi - što šarenije, to bolje!

2. Rese

Za sve ljubitelje romantičnih kombincija, imamo lepe vesti - rese su ponovo u modi. One će se naći na gotovo svim odevnim komadima, na jaknama, haljinama, pa čak i na farmerkama. Ovaj detalj svakoj kombinaaciji daje posebnu notu i moramo da priznamo da mu se mi neizmerno radujemo.

3. Boho stil i teksas jakne

Više nije ni veliko iznenađenje - boho stil svakog leta se vrati na modnu scenu. Upravo ovaj trend je savršen za sve dame koje vole lepršave kombincije i kojima je udobnost na prvom mestu. Takođe, teksas jakne ponovo postaju aktuelne, a naročite one sa cvetnim detaljima.

Mi već u glavi imamo autfit koji ćemo obući sa prvim danima leta. Dugačka haljina u boho stilu, kaubojke i teksas jakna. Da li postoji nešto lepše?

4. Široke frmerke

Široke, dugačke, one koje pomalo liče na muške modele - e, baš takve farmerke će biti u trendu ovog leta, dok uski modeli potpuno odlate u zaborav.

5. Marame, kačketi, šeširi

Aksesoari su ove godine u trendu više nego ikada pre. Marame kakve su se nosile 90-ih godina su ponovo veliki trend. Takođe, šeširi i kačketi će biti hit.

6. Klompe

Model specifičnog izgleda sa zaobljenim vrhom i platformom, obično izrađen od drveta, vratio se na modnu scenu i ne planira da siđe sa modnog trona.

Trendovi se vrte u krug, a sad je red došao na klompe. Sudeći prema rečima modnih stručnjaka, ovaj model obuće ćemo viđati često u narednom periodu.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs