SAVRŠENA!

OLIVIJA PALERMO IZMITIRALA OMILJENU JUNAKINJU ROMANTIČNIH KOMEDIJA: Kakav stajling! (FOTO)

Olivija Plaermo je slika i prilika junakinje Šer Horovic.

Moda
Autor:
OLIVIJA PALERMO IZMITIRALA OMILJENU JUNAKINJU ROMANTIČNIH KOMEDIJA: Kakav stajling! (FOTO)
Olivija Palermo, Foto: Profimedia

Pre više od 20 godina kultni film Clueless prikazan je publici u bioskopima širom planete. No, čini se neverovatnim da je nakon toliko vremena još uvek tako prisutan u našim danima. Komedija u kojoj Ališa Silverston glumi učenicu i zaljubljenicu u modu, Šer Horovic, nastavlja da inspiriše na hiljade žena na svim merdijanima.

Mogli bismo čak reći da je kostim okosnica filma, jer svaki put kad vidimo žuto karirano izdanje, setimo se najviralnije odeće. Tako je Olivija Palermo odlučila da odgovori na težak zadatak tokom boravka u Parizu.

Nije prvi put da se neko odluči da se odvaži na ovaj modni korak. Jedan je od najikoničnijih i najpamtljivijih odevnih predmeta ʽ90-ih zbog svoje školske estetike s šik esencijom. No, jedino je glumica i manekenka Olivija Palermo uspela da stane rame uz rame sa nesumnjivo glavnim likom u filmu.

A bilo je to na Nedelji mode u Parizu, tačnije na reviji modne kuće Dior, i priznajemo sve nas je iznenadila.

KRALJICA LETICIJA I VOJVOTKINJA OD KEMBRIDŽA PODRŽALE UKRAJINU: One to rade kroz modu! (FOTO)

Olivija Palermo
foto: Profimedia

Kišnom danu savršeno odgovara kombinacija jarkih boja. Manekenka je razvedrila sive pariske ulice svojim izgledom inspiriranim kultnom komedijom. I premda je istina da se na prvi pogled čini da je praktično isti kao original, ako ga malo proanaliziramo možemo uočiti male razlike koje potvrđuju da je ovo nova kreacija.

IZAZOVNA HALJINA ILI OLIČENJE NEUKUSA? Da li je najlepša INFLUENSERKA ovaj put preterala? (FOTO)

Olivija Palermo
foto: Profimedia

Krenemo li od najočitijeg, umesto famozne mini-suknje koju je nosila Silverston, Olivija se odlučuje za ležerne bermude. Kao i sako znatno širi od onog glumice. Osim toga, ako je protagonistkinja filma kombinovala žutu s odećom i dodacima u beloj boji, Palermo glasa za nesvakidašnji spoj crne i ciklama ružičaste.

Olivija Palermo
foto: Profimedia

Na taj način manekenkin crni prsluk savršeno se slaže s visokim vojničkim čizmama, a njen pulover boje fuksije pristaje uz masku koju je držala u ruci na otvorenom. Nema sumnje da je odeća inspirisana čuvenim kompletom, ali ažurirana najnovijim trendovima i novitetima za redizajn ovog klasika.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs