ŠTA VI MISLITE?

IZAZOVNA HALJINA ILI OLIČENJE NEUKUSA? Da li je najlepša INFLUENSERKA ovaj put preterala? (FOTO)

Manekenka Olivija Kulpo bila je glavna zvezda među zvanicama revije brenda Monot na Nedelji mode u Parizu, a njeno smelo izdanje mamilo je poglede okupljenih gostiju.

Moda
Autor:
IZAZOVNA HALJINA ILI OLIČENJE NEUKUSA? Da li je najlepša INFLUENSERKA ovaj put preterala? (FOTO)
Olivija Kulpo, Foto: Profimedia

Olivija, inače svojevremeno Mis Univerzuma, pojavila se u intrigantnoj, seksi kombinaciju za koju definitivno treba imati puno samopouzdanja, ali i izvajanu figuru! Čini se da ovoj brineti ne manjka ni jednog ni drugog.

Ona je izabrala crnu, provokativnu haljinu u kojoj je teško ostati nezapažen, s obzirom da ima ogroman šlic, ali i proreze u predelu stomaka i grudi.

Tako je gospođica Kulpo pokazala svoj bujni dekolte, ali i izvajane trbušnjake, duge noge i tanak struk. Kako ova haljina govori dovoljno sama za sebe, lepa Amerikanka nije preterivala sa detaljima, a upotpunila ju je jedino jednostavnim crnim sandalama sa kaišićima.

Podsetimo, ova 30-godišnjakinja je 2012. proglašena za Mis Amerike, a iste godine ponela je lentu Mis Univerzuma. Takođe, 2019. časopis "Maxim" proglasio ju je najseksepilnijom ženom na svetu.

Pored modelinga i manekenstva, bavi se i glumom, a ima i privatni biznis - suvlasnica je jednog restorana na Roud Ajlandu. Takođe, okušala se i u dizajnerskim vodama, pa je u saradnji sa poznatim brendom "Express" dizjanirala i žensku kolekciju.

Inače, Olivija je poznata i kao svojevrsna ikona stila, pa je gotovo u svakoj prilici besprekorno obučena, a ženama širom sveta posebno se dopadaju njene street style varijante.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs