Sigurna u sebe

BOŽE DAJ NAM SAMOPOUZDANJE KAKVO IMA TRUDNA RIJANA: Da li je ova odeća stvarno prikladna za jednu trudnicu? (FOTO)

Rijana uživa u trudnoći, to se vidi iz aviona - ali nama je malo neprijatno

Moda
Autor:
BOŽE DAJ NAM SAMOPOUZDANJE KAKVO IMA TRUDNA RIJANA: Da li je ova odeća stvarno prikladna za jednu trudnicu? (FOTO)
Foto: Profimedia

Rijana je baš prigrlila svoju trudnoću, da može hodala bi okolo gola! Čekajte! Pa to je i uradila!

Na Dior reviju stigla je obučena u crnom čipkanom vešu. Tačka. Ono što je obukla preko, neke od nas ne oblače ni u spavaćoj sobi.

Međutim, iako su svi bili pomalo šokirani i posramljeni - Rijana je sa takvim samopouzdanjem šetala revijom zanosno pokazujući crni brushalter, tanga gaćice i haljinu od providnog crnog tila.

Rijana
foto: Profimedia

Ona je uz ovu intrigantnu kreaciju ponela i kabasti, crni, kožni kaput, a izdanje je zaokružila gomilom svetlucavog, srebrnog nakita i dijamantskim minđušama, kao i gomilom prstenja i narukvicama.

Rijana je svoju dugu, bujnu kostu pustila, pokupivši samo gornji deo kose u rep, a za vamp efekat pobrinuo se ruž u bordo boji, kao i lakovane crne čizme do kolena.

Ovo izdanje zaista je izazvalo buru komentara na društvenim mrežama, a šta god mislili o trudničkom stilu ove 34-godišnjakinje jedno je sigurno - samopouzdanja joj ne fali!

Rijana
foto: Profimedia

"Ne samo da joj je sigurno hladno u ovome, već izgleda apsolutno odvratno. Presmešna je", "Orišla je predaleko, ovo nije prikladno za jednu trudnicu", "Oduvek je izgledala jeftino, ali sad je nadmašila samu sebe", "Nosi veš koji bi trebalo samo njen partner da vidi", "Izgleda grozno", "To dete koje nosi stideće se svoje majke zbog ovog izdanja", "Najgore je što veruje da je kul" , samo su neki od komentara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs