BRIŽIT MAKRON

SIVA BOJA NIKADA NIJE IZGLEDALA BOLJE: Prva dama Francuske ponovo oduševljava besprekornim stilom! (FOTO)

Ako niste preterano oduševljeni sivom bojom, stajling prve dame Francuske Brižit Makron, supruge francuskog predsednika Emanuela Makrona, oduševiće vas svojom jednostavnošću i bezvremenskom elegancijom

Moda
Autor:
SIVA BOJA NIKADA NIJE IZGLEDALA BOLJE: Prva dama Francuske ponovo oduševljava besprekornim stilom! (FOTO)
Brižit Makron, Foto: Profimedia

Po mnogima jedna od najbolje stilizovanih prvih dama, francuski šik je dovela do savršenstva, redovno dobija komplimente za svoje modne izbore. Njene kombinacije su uvek osmišljene do poslednjeg detalja, a nju najčešće možete videti u odeći neutralnih boja poput tamnoplave, sive, bele, bež, crne...

Voli klasične komade s pametno odabranim detaljima poput torbi klasičnog izgleda, neobičnog nakita, šalova...

ŠARLIZ TERON JE UVEK SEKSI I OTMENA U ISTO VREME: Poslednja kombinacija je dokaz, a mi se pitamo kako to uspeva? (FOTO)

Brižit Markron
foto: Profimedia

Iako je ponekad bila i na meti modnih kritika jer ne beži od mini suknji, kožnih pantalona, bajkerskih jakni ili vrtoglavih štikli, Brižit se na to nikad nije obazirala i verna je svom stilu godinama.

Supruga francuskog predsednika koja je od njega starija 24 godine, ponovo je izazvala brojne pozitivne komentare pojavivši se na događaju koje se održao u pariškom Modiljani koledžu povodom nacionalnog dana borbe protiv vršnjačkog zlostavljanja u školama.

NEPOGREŠIVA ODEVNA KOMBINACIJA FILMSKE DIVE: Šeron Stoun objasnila kako žena u zrelim godinama treba da izgleda! (FOTO)

Brižit Markron
foto: Profimedia

U elegantnom sivom stajlingu, Brižit je ponovo zaslužila peticu za stil, a minimalizam se ponovo pokazao dobitnom kombinacijom kad je u pitanju francuska prva dama.

Francuska prva dama izgledala je bez greške u sivom topu, sakou i pantalonama klasičnog kroja u istoj nijansi, a njen izgled bez greške uspešno je nadogradila kožnom torbom i crnim gležnjačama na štiklu.

Brižit Markron
foto: Profimedia

Njen prepoznatljivi bob i zaštitna maska u istoj nijansi sive dobro su se uklopili u ovaj jednostavan, ali vrlo efektan autfit.

Kako se vama dopada ovo izdanje Francuske prve dame?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs