kako vam se dopada?

SKANDI DEVOJKE SU POLUDELE ZA OVIM SVETLUCAVIM PANTALONAMA: Da li to znači da je gotovo sa trenerkama?! (FOTO)

Ukoliko na oku držite Skandinavke na društvenim mrežama (a trebalo bi, budući da su one izvor svih novih trendova) sigurno ste primetili kul svetlucave pantalone u jarkim bojama.

Moda
Autor:
SKANDI DEVOJKE SU POLUDELE ZA OVIM SVETLUCAVIM PANTALONAMA: Da li to znači da je gotovo sa trenerkama?! (FOTO)
Instagram / kristinavilyams, Foto: Instagram / kristinavilyams

Radi se o onoj vrsti modnih komada koje vas najpre iznenade, začude, zbune, pa onda pređu u neku vrstu ljubavi i odjednom sve što želite u svom životu jeste par sjajnih pantalona. Skroz razumemo osećaj, često nam se desi taj stilski rolerkoster emocija. I sami već smišljamo kombinacije sa Saks Potts pantalonama, jer začudo one se slažu odlično sa svim modnim komadima!

Radi se o teksturi koja svetluca, a kako su pantalone sa elastičnim strukom, mogu se komotno nositi ceo dan. A to je činjenica koju stajliš devojke itekako koriste i nose pantalone i sa patikama kao deo ležernih dnevnih kombinacija.

MODNE ZAPOVESTI VIKTORIJE BEKAM: Dobro stilizovana žena mora da ima ovih 5 komada u garderoberu! (FOTO)

Bez sumnje dosta nam je trenerki i krem-bež stajlinga i na pomolu smo sezone gde će sve biti dozvoljeno kada je moda u pitanju. Jarko žuto odelo za šetnju do lokalne kafeterije? Može. Svetlucave narandžaste pantalone za izlet u prirodi? Pa, probajte. Vrišteće pink pantalone za šetnju kučeta? Apsolutno!

Posle velikih kriza obično nastupa period zabave, pa ako je ovaj samo u modi, nema veze, to je voz na koji želimo da se ukrcamo. Neustrašivost i razmišljanje van okvira su obavezni kada je u pitanju uklapanje ovakvih komada pa svaki put kad pomislite da ste otišle predaleko, dodajte još detalja. Fiesta je opis kome težite. Zaista recept koji vredi isprobati.

Kako vam se sviđaju?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs