kako vam se dopada?

U izdanju vrednom crvenog tepiha: Penelope Kruz ukrala šou na Šanel reviji! (FOTO)

Poznate dame s holivudske A-liste usled pandemije korona virusa poslednjih meseci retko se viđaju u glamuroznim izdanjima vrednim crvenog tepiha. Zahvaljujući novoj reviji modne kuće Šanel, slavne dame poput španske glumice Penelope Kruz imale su priliku ponovo iskusiti čari svečanog oblačenja

Moda
Autor:
U izdanju vrednom crvenog tepiha: Penelope Kruz ukrala šou na Šanel reviji! (FOTO)
Penelope Kruz, Foto: Profimedia

Nakon što je javnosti nedavno otkrila da je njihovom novom amasaborkom postala unuka glumačke dive Grejs Keli, francuska modna kuća Šanel je ove nedelje organizovala glamuroznu reviju u pariškom Grand Palaisu.

Novu kolekciju visoke mode, prema viziji Šanelove kreativne Direktorke Virdžinije Vard, iz prvih redova i sigurne udaljenosti pratilo je samo nekolicina slavnih dama koje poslednjih godina usko sarađuju s poznatim modnim brendom.

Šanelovoj novoj ambasadorki Šarlot Kaziragi, Francuskinjama Vanesi Paradi i Marion Kotiljard na glamuroznoj reviji, između ostalih, pridružila se i španska glumica, Penelope Kruz.

Svečano predstavljanje Šanelove nove kolekcije visoke mode prenošeno uživo, 46- godišnja glumica pratila je u glamuroznom u izdanju u znaku crne haljine sa spuštenim rukavima od tila koje je pridržavala ukrasna kopča na području dekoltea.

Krajem prošle godine svoju dugu, smeđu kosu, koja je postala njen zaštitni znak, Penelope Kruz odlučila je osvežiti plavim pramenovima i podariti joj popularne zavesa- šiške u duhu 70-ih.

Navedenom imidžu, ako je suditi po njenon izdanju na Šanelovoj reviji, i dalje je verna, a među brojnim gostima revije, svojim svečanim stajlingom uspela je da se posebno istakne.

Kako se vama dopada ovo izdanje prelepe španske glumice?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs