savet za žene

Ana Vintur: Ovo je situacija kada nipošto ne smete nositi farmerke!

Žena čiji se modni sud uvek ceni, dala je jasan odgovor na pitanje kada farmerke nisu poželjne

Moda
Autor:
Ana Vintur: Ovo je situacija kada nipošto ne smete nositi farmerke!
Foto: Shutterstock

Farmerke su definitivno jedan od najnosivijih odevnih komada koji se lako kombinuje sa većinom odevnih komada.

Stoga, žene ne mogu da zamisle svoj ormar bez barem jednog para farmerki.

I slavna urednica magazina "Vog", Ana Vintur (70) rado u slobodno vreme nosi farmerke. Najveća ikona stila današnjice ipak otkriva u kojim situacijama nije prikladno nositi ovaj praktičan odevni komad.

U okviru rubrike "Go Ask Anna" na Jutjubu magazina Vog najuticajnijoj dami iz sveta mode postavljeno je pitanje postoje li situacije u kojima ne bi trebalo nositi farmerke.

Inspiracija kako ovog leta da nosite neprolazni modni komad–farmerke! Kombinacije za savršen stajling! (FOTO)

foto: Profimedia

"Farmerke su sjajne. Volim ih. Na ulicama vidim sve one modele kako nose samo farmerke i belu majicu, a izgledaju fantastično. Takođe, mislim kako postoje situacije u kojima morate imati poštovanja. Nećete nositi farmerke u Bakingemsku palatu, niti u Belu kuću. Definitivno ih ne smete nositi kada prvi put upoznajete porodicu svog partnera" izričita je Ana Vintur.

Međutim, u obzir ipak treba uzeti i situaciju u kakvoj upoznajete buduću svekrvu i svekra. Ako ćete, na primer, otići na izlet u prirodu, sigurno nećete obući elegantnu haljinu i salonke jer to jednostavno nema smisla. U takvoj situaciji su farmerke odličan izbor, manje ležeran od trenerke i patika.

Prilikom upoznavanje buduće rodbine pre svega treba voditi računa o primerenosti odevnog komada koje nosite, a lepe farmerke u kombinaciji s elegantnom bluzom će oduševiti i najstrože svekrve.

Ležeran stajling oskarovke za nabavku: Šarliz Teron u modelu kombinezona koji ne ide uz štikle! (FOTO)

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs