NEMA ZAMENU

Kraljica garderobera vladaće večno: Predstavljamo vam najlepše modele male crne haljine! (FOTO)

On je šik, elegantna, seksepilna i jednostavno - nezamenjiva!

Moda
Autor:
Kraljica garderobera vladaće večno: Predstavljamo vam najlepše modele male crne haljine! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Mala crna haljina bila je i ostala sinonim za eleganciju i modnu neprolaznost

Moda, kao i većina stvari u današnje vreme – brzo se menja. Stvari brzo ulaze i izlaze iz mode, a modni diktati su sve strožiji – šta je "in", a šta "aut".

Naravno da je te i takve trendove nemoguće ispratiti, osim pod uslovom da ste Rokfelerova kći...

Međutim, na toj brzopokretnoj traci trendova postoji detalj koji je uspeo da odoli vremenu, promenama trendova i modnim diktatita i zadrži epitet vhunske elegancije i minimalzma – to je mala crna haljina i sve njene varijacije.

Ovaj modni komad o d pamtiveka prati reputacija "da sa njim ne možete pogrešiti", a njena jednostavnost dopušta da je upotpunite raznolikim aksesoarom ili "presečete" stajling nekom jarkom bojom u vidu cipela, tašne ili nakita.

Ta ista jednostavnost dozvolila je dizajnerima da se poigraju sa materijalima i teksturama ove modne relikvije, pa tako možemo videti čitav spektar najrazličitijih krojeva, materijala i načina nošenja male crne haljine.

Od epiteta "basic" i "dosadne", koji su joj mnogi lepili, mala crna haljina uspela je da evoluira, prilagodi se trendovima i opstane, a da ne izgubi na svojoj inicijalnoj autentičnosti.

Sinonim večite elegancije uspeo je da ostane na vrhu liste "must have" odevnih predmeta u oramanu dama širom sveta i verovatno ne postoji žena koja nema bar jednu u svojoj kolekciji garderobe.

Mi smo se potrudili da za vas nađemo najizanimljivije varijacije male crne haljine i možda damo ideju kakva je baš vama potrebna.

U svakom slučaju, mala crna haljima, ma šta ko pričao, bila je i ostala kraljica garderobera i neprolazni ženstveni komad garderobe, koji odiše elegancijom i sofisticiranošću, ma za koju se njenu varijaciju opredelili.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs