Modna inspiracija

Kraljica neprolazne mode: 6 omiljenih komada Kejt Midlton koje i vi treba da imate u ormaru! (FOTO)

Osnova ormara svake dame od stila

Moda
Autor:
Kraljica neprolazne mode: 6 omiljenih komada Kejt Midlton koje i vi treba da imate u ormaru! (FOTO)
Foto: EPA / Andy Rain

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton stekla je titulu modne ikone, koju prate milioni žena željno iščekujući njena pojavljivanja i novu modnu inspiraciju.

Stil lepe vojvotkinje odlikuju neprolazni klasici, koji mogu da se nose godinama i u svakoj prilici, a ni samu Kejt nije sramota da iste komade nosi nekoliko puta, bez obzira na to što je za javne ličnosti ovo "prećutna zabrana".

Zato svaka dama koja želi da uvek izgleda prefinjeno, elegantno i sa stilom, u svom garderoberu mora da ima sledećih 6 odevnih komada koje Kejt Midlton obožava i zapravo čine sjajnu osnovu svakog ormara!

Kaput u upečatljivoj boji

Veoma retko ćete videti vojvotkinju u tamnom kaputu - pre će biti da poseduje ovaj odevni komad u svakoj veseloj boji! Kaput u veseloj, upečatljivoj boji je zapravo sve što vam je potrebno tokom hladnog perioda. Razbija zimsku monotoniju, svakome stoji odlično i definitivno vas odmah izdvaja iz mase.

Ležerno, ali ženstveno: Melanija Tramp u teget od glave do pete! (FOTO)

foto: Profimedia

Plišana mašna za kosu

Iako važi za jednu od najlepših i najprefinjenijih poznatih dama, teško da postoji iko ko je, zapravo, jednostavniji od Kejt. Nju nećete nikada videti sa gomilom nakita ili ukrasa za kosu - poznata je po svedenim punđama ili urednim loknama. Jedina dekoracija na koju vojvotkinja pristaje jeste diskretna, ali toliko efektna plišana mašna za kosu.

Torbica sa ručkom

Osim klač torbica koje nosi u izuzetno svečanim prilikama, Kejt obožava lepe torbe srednje veličine sa ručkom, koje takođe može da nosi godinama i uz sve.

Jedina dostojna zamena za crnu: 10 bež komada koje svaka žena treba sebi da priušti! (FOTO)

foto: Profimedia

Dobro skrojen blejzer

Kad god se Kejt Midlton pojavi u blejzeru, dame su pronašle divnu inspiraciju za poslovni stil! Odaberite jedan blejzer savršenog kroja za vašu građu, i to u crnoj ili nekoj drugoj neutralnoj boji - uvek ćete imati čime da završite svaku odevnu kombinaciju.

foto: Profimedia

Uske farmerke

Nezaobilazni komad u svakom ženskom ormaru! Savršeno se slažu kako sa džemperom i obućom za svaki dan, tako i sa štiklama i elegantnim sakoom.

One će obeležiti ovo proleće: Ove sandale su idealne za tople dane koji nam stižu! (FOTO)

foto: EPA / Will Oliver

Klasične salonke

Kako kraljevske dužnosti podrazumevaju dosta stajanja i hodanja, obuća mora da bude udobna, ali opet i elegantna, kako bi se slagala sa odevnom kombinacijom. Kejt bira klasične stileto cipele sa štiklom visokom taman toliko da bude elegantna, ali i udobna za sate i sate obavljanja dužnosti.

(Stil.kurir.rs)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs