Tehnika od 5 minuta

Tačka na telu od koje kreću sve bolesti: Moskovski lekar otkriva kako da se izlečite! (FOTO)

Posle ovog jednostavnog tretmana krvni pritisak će se vratiti u normalu zahvaljujući dobroj cirkulaciji, koja je ključni faktor
Medicina
19:52h Autor:
Tačka na telu od koje kreću sve bolesti: Moskovski lekar otkriva kako da se izlečite! (FOTO)
Foto: Thinkstock

Povišen krvni pritisak je bolest modernog doba, a povezan je sa povećanim stresom, manjkom sna, gojaznošću, slanom hranom, pušenjem i pojačanim konzumiranjem alkohola. Kako god živeo, kod svakog čoveka postoje trenuci kada ima povišen krvni pritisak.

Pod dejstvom stresa ili prekomerne fizičke aktivnosti, mišići se naprežu, a krvni sudovi sužavaju, pa pritisak raste.

Šta treba uraditi da se pritisak vrati u normalu? Jasno je da treba opustiti mišiće, ali kako?

Lekar moskovskog fudbalskog kluba Spartak, Lu Hunsen, otkriva tajnu kineske medicine!

Tačka br.1:

Ovo čak nije ni tačka, već linija. Ona prolazi iza ušne resice do sredine ključne kosti. Ovu liniju ne treba ni pritiskati, ni masirati, već polako maziti, gotovo neprimetnim pokretom ruke od gore na dole, jedva dodirujući vrhovima prstiju. Ponovite 10 puta sa jedne strane, pa preći na drugu, isto 10 puta.

Ruska mast od tri sastojka: Posle 10 dana, od bolesti ostaje samo uspomena! (RECEPT)

Tačka br.2:

Ova tačka se nalazi na delu lica na nivou ušne resice na udaljenosti pola centimetra od uveta u pravcu prema nosu. Ovu tačku treba masirati vrhovima prstiju po 1 minut sa obe strane lica, naizmenično. Pritiskati jako, ali nikako do izazivanja bola. Nije važno ni u kom smeru izvodite pokret, važno je da imate osećaj pritiska na određenu tačku.

Posle ovog jednostavnog tretmana krvni pritisak će se vratiti u normalu, jer kako kaže dr Lu Hunsen, ono što je bitno jeste pravilan protok krvi.

Kineska medicina smatra da je najvažnija stvar - pravilan protok krvi do mišića i tkiva. Ako negde u organizmu nastaje stagnacija krvi, onda na tom mestu počinje razvoj bolesti. I obrnuto - ako se obezbedi odgovarajući protok krvi, organizam će biti u stanju da brzo izleči bolest. Zato masaža ključnih tačaka pomaže ozdravljenju.

Dermatolog izazvao haos: Genetika nije važna, ovo je ključno za zdravu kožu bez bora!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs