Drevna medicina

Pritisnite ove dve tačke na stopalu i držite dva minuta: Razultat će vas oduševiti! (FOTO)

Trik je povezan sa tradicionalnom, kineskom akupunkturom i koristi se više od 2.000 godina u istočnim zemljama
Medicina
16:50h Autor:
Pritisnite ove dve tačke na stopalu i držite dva minuta: Razultat će vas oduševiti! (FOTO)
Foto: Thinkstock

Mnogi ne znaju da svakodnevno pritiskanje određenih tačaka na telu može da sprečiti bolove i promene raspoloženja! Sem toga i što je najbolje od svega, u pitanju je tehnika koju svako može da primeni, bez trošenja novca i bilo kakvog napora!

Trik je povezan sa tradicionalnom, kineskom akupunkturom i koristi se više od 2.000 godina u istočnim zemljama. Probajte i vi - pritisnite palcem ovu tačku na oba stopala i videćete koliko toga može da se promeni!

U pitanju je mesto između palca i drugog prsta stopala, tik iznad zglobova ovih prstiju. Pritisnite ih i držite dva minuta, a to može da vam poboljša san, probavu, ublaži prehladu, otkloni glavobolju i zubobolju, ali i poboljša rad pluća i kompletnog kardiovaskularnog sistema, poručuju stručnjaci za kinesku alternativnu medicinu.

Stopala je stavila u jabukovo sirće na pola sata: Ono što se desilo će vas oduševiti! (RECEPT)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Postoji još jedna tačka, čijom stimulacijom možete znatno da pojačate snabdevanje jetre krvlju i tako poboljšate njen rad i oslobađanje od toksina. To je tačka koja se nalazi na unutrašnjoj strani potkolenice, malo iznad skočnog zloba.

Ako nemate navedenih problema, ovu tehniku možete da koristite i za oslobađanje od stresa. Probajte, ništa vas ne košta, a može mnogo da pomogne!

Dovoljno je da držite samo 2 oraha u ruci: Efekat će vas oduševiti! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs