Neverovatno

Bolest je paralizovala: Jednog dana doživela je šok u toaletu! (VIDEO)

Zbog neprestanog ležanja i steroida koje je morala da uzima se ugojila, ali mensturalni ciklus joj je ostao redovan. Jedne noći Kler se probudila usred noći krvareći, sa snažnim grčevima u stomaku
Medicina
02:20h Autor:
Bolest je paralizovala: Jednog dana doživela je šok u toaletu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / TLCNederland

Britanka Kler je 2000. godine počela da pati od paralize, oticanja i trnaca. Lekari su joj dijagnostikovali multiplu sklerozu, iako je imala tek 19 godina.

Za multiplu sklerozu (MS) nema leka, ali lekari su Kler dali nekoliko lekova kako bi smanjili njenu slabost i probleme s vidom. Pet meseci kasnije, Kler se vratila na posao, znajući da novi napad MS-a može da se desi bilo kad. I baš kada je izgubila svaku nadu da će pronaći ljubav, upoznala je Pola, kolegu s posla.

Njih dvoje su se zaljubili, a njena bolest je ušla u remisiju. Nakon četiri godine veze s Plom, Kler je rodila zdravog dečačića. Imala je normalnu trudnoću.

Ali, u martu 2005. godine se dogodilo ono najgore: MS se vratila i paralizovala Klerino telo. Zbog neprestanog ležanja i steroida koje je morala da uzima se ugojila, ali mensturalni ciklus joj je ostao redovan. Jedne noći Kler se probudila usred noći krvareći, sa snažnim grčevima u stomaku.

Otišla na abortus, ali ovo nije mogla da očekuje: Nezapamćeno medicinsko čudo! (FOTO)

"Osećam se kao da imam trudove!" vikala je Polu. On je utrčao u kupatilo, baš u trenutku kada je Kler rodila devojčicu sedeći na WC šolji. Nisu imali pojma da je Kler trudna!

Majka me je sprečila da abortiram: Ispovest devojke koja je prerano ostala trudna!

Ali, to nije bilo sve… Baš kada su pomislili da je najveći šok gotov, dogodilo se nešto još neočekivanije – Kler je rodila još jednu bebu! Pogledajte video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs