Bez dlake na jeziku

Spavala sa pola Njujorka, sa mužem ipak čekala prvu bračnu noć: Poznati model iskreno o braku! (FOTO)

Supruga je upoznala u crkvi kad je imala 21 godinu i otkrila je da joj se tada činilo da "daje prebrzo" pa je s njim odlučila da pričeka

Ljubav i zavođenje
Autor:
Spavala sa pola Njujorka, sa mužem ipak čekala prvu bračnu noć: Poznati model iskreno o braku! (FOTO)
Foto: Profimedia

Jedna od najpoznatijih plus size manekenki sveta Ešli Grejem dala je opširan intervju za Elle u kojem je sasvim iskreno progovorila o svom braku, seksu i o tome zašto je sa suprugom Džastinom Ervinom odlučila da ne spava dok se ne venčaju.

Ešli Grejem ponovo uzburkala modnu industriju: Autentičnost je najlepša osobina! (FOTO)

Supruga je upoznala u crkvi kad je imala 21 godinu i otkrila je da joj se tada činilo da "daje prebrzo" pa je s njim odlučila da pričeka. "Spavala sam s pola Njujorka, uradila sam sve, doslovno", kaže Grejem koja je o tome progovorila i u svojim memoarima koji su izašli 2017. godine.

Sva raskoš najpoznatije debeljuce: Haljina u kojoj Ešli Grejem izgleda kao boginja! (FOTO)

Kaže da je čekanje sa seksom produbilo njihovu vezu. "Produbilo nam je prijateljstvo, poboljšalo komunikaciju", tvrdi ona. "Naravno da smo osećali neverovatnu seksualnu privlačnosti, ljubili smo se nenormalno. Nisam se bojala da li će seks s njim biti dobar. Bilo je to jače od toga, verujem li mu? Je li to neko sa kim želim da budem do kraja života?", kaže.

Svim ženama koje su nezadovoljne svojim telom: Krupna manekenka poslala snažnu poruku! (FOTO)

No zato se u braku ne štede. Ona tvrdi da je tajna dobrog braka upravo mnogo seksa. "Samo imajte seks! Stalno imajte seks, čak i ako vam se ne da. Ukapirala sam da postanemo bezobrazni ako nemamo seks, ali kada imamo odmos, onda ne možemo da se odvojimo jedno od drugog. Za nas je to samo: "Hajde da imamo seks!'", kaže.

5 slavnih debeljuca koje krše sve predrasude: Govorili im da nikada neće uspeti, a evo gde su sada! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs