Muška logika

Šta muškarci ne podnose na ženama zimi

Ukoliko volite da zimi nosite kape u zatvorenim prostorijama, tanke najlonke i prekratke haljine, budite sigurne da ćete takvim autfitom da odbijete muškarce
Ljubav i zavođenje
14:36h Autor:
Šta muškarci ne podnose na ženama zimi
Foto: Shutterstock

Većina muškaraca za sebe kaže kako ne primećuje šta njihova lepša polovina ima na sebi, ali to nije istina. Možda to neće komentisati, ali definitivno imaju mišljenje o autfitu svojih partnerki.

Iako verovatno ima još stvari, ovo muškarci sigurno ne vole da vide na ženama zimi:

Kape u zatvorenim prostorijama

Muškarci su praktična bića, pa je sasvim jasno zašto ne vole da vide devojku koja ima vunenu kapu na glavi ako je u zatvorenom prostoru. To ih zbunjuje, a ponekad i izluđuje, jer su svesni da vam nije potrebna. Dok žene u tome vide moderni aksesoar, oni vide manjak logike.

UGG čizme

Nekima su predivne, nekima su oličenje ružnoće, ali većina žena će se složiti sa jednom stvari: greju najbolje od svih čizmica. Ipak, ako pitate muškarce, dobićete uglavnom kritike za ove male grejače nogu. Neki kažu da su previše glomazne, nekima nije jasno zašto ih nosite u kombinaciji sa haljinom, neki bi radije da se pojavite bose nego u njima.

Prekratke haljine

Muškarci obožavaju žene u letnim haljinama, ali ako vas u njima vide i zimi, neće biti oduševljeni. Opet će da razmišljaju praktično i shvatiće da nema šanse da vam je toplo u takvoj odeći.

Gole noge

Nijedna devojka neće zimi ići potpuno golih nogu, ali mnogo žena će da obuče samo tanke, prozirne najlonke.Osim što većina muškaraca neće da primeti najlonke, skoro svima neće biti jasno zbog čega se izlažete smrzavanju zarad modnih trendova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs