Ne možeš da sakriješ

Duboko nesrećna žena: 10 stvari koje te razotkrivaju!

Poznata je činjenica da žene vole da pričaju. Ako žena ne komunicira, onda joj je na umu nešto što je jako muči
Ljubav i zavođenje
19:28h Autor:
Duboko nesrećna žena: 10 stvari koje te razotkrivaju!
Foto: Shutterstock

Danas ljudi žive užurbanim tempom, nemaju vremena da se posvete svojim partnerima, pa nije ni čudo što ima sve više nesrećnih brakova.

Nekada su žene bile domaćice i "mašine" za reprodukciju koje su bile zadužene za dom. Danas su žene potpuno otvorenog uma. One su spremne da izađu iz braka ako ih ne tretiraju jednako i sa poštovanjem, i to je potpuno u redu.

Kada je partner zanemaruje, onda žena postepeno počinje da se oseća nesrećno u braku, a ovo su neki od znakova koji upućuju na to:

1. Prestaje da komunicira sa mužemPoznata je činjenica da žene vole da pričaju. Ako žena ne komunicira, onda joj je na umu nešto što je jako muči.

2. Vrlo brzo se naljutiKada su žene neispunjene i nesrećne, u stanju su da planu za svaku sitnicu. Ukoliko se žena brzo ljuti na vas, onda je ovo još jedan znak nesrećno udate žene.

Bežite dok vas bes ne pojede: Ovako se postaje nesrećna žena!

3. Uvek je umornaJedna studija je otkrila da žene u nesrećnim brakovima imaju više nivoe kortizola, što dovodi do niza simptoma, a hronični umor je jedan od njih.

4. Ona kaže "ne" seksuŽene koje su nezadovoljne u braku, ne vole da ih partner dodiruje, niti vole da se ljube sa svojim suprugom.

5. Ima tajneKada se žena ponaša tajanstveno i ne želi da podeli sve što joj se događa u životu, verovatno stvari ne idu svojim tokom.

6. Gubi poverenjeKada žena izgubi poverenje, svaka sitnica je pod lupom. Ona proverava telefon, špijunira mejlove i društvene mreže. Kada se ovakve stvari primete, neophodno je razgovarati, kako biste pokušali da spasite svoj brak.

Sveže razveden muškarac savetuje: Pazite na svoju ženu kao na kraljicu, a evo i zbog čega!

7. Ne obraća pažnjuKada žena gubi interes za muža, tada je očigledno da je nesrećna u braku.

8. Pravi nove korake u svom životu

Kada se žena posvećuje svom hobiju i sama izlazi iz kuće, znači da je nesrećna u braku. Ona sve manje vremena posvećuje svom partneru i u stalnoj je potrazi za novim izazovima.

9. Počinje da razmišlja samo o sebiŽena nesrećna u braku postaje sebična. Ona vreme posvećuje isključivo sebi, raspolaže svojim novcem i svojim emocijama. Ovo je znak da je ona nezadovoljna u braku.

10. Menja svoj izgledVidljive promene u izgledu su jedan od najvećih znakova da ona ulaže u sebe i da je spremna da krene dalje u životu bez svog partnera.

U njima ćeš naći sve osim muža, prodaće i tebe za slobodu: Tri zaklete neženje Zodijaka!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs