Pitanje za milion dolara

JEDNU ŠETA, A DRUGOM SE ŽENI: Zašto se nekim ženama DAJE PRSTEN, dok druge služe SAMO ZA PROLAZNU AVANTURU

Ako ste u dilemi koji tipovi dama su najpoželjniji za zasnivanje porodice, imamo odgovore....

Ljubav i zavođenje
Autor:
JEDNU ŠETA, A DRUGOM SE ŽENI: Zašto se nekim ženama DAJE PRSTEN, dok druge služe SAMO ZA PROLAZNU AVANTURU
Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Postoje devojke i žene koje služe za izlaske i provod, i tu se njihova upotrebna vrednost uglavnom i završava. One su interesantne samo u jednom periodu života, dok je drugi tip žena predodređen za brak, tačnije - muškarci zasnivaju porodicu s potpuno drugačijim ženama.

Roštilj, Društvo
foto: Thinkstock

Prijatna u društvu

Niko ne voli da provodi vreme sa osobama koje stalno zvocaju i prigovaraju, koje su često loše volje i koje stalno menjaju raspoloženje. Muškarcima je veoma važno da je žena s kojom planiraju da provedu život neko s kim im je svaki dan prijatno i s kojom se mnogo smeju.

Lenčuge nisu dobrodošle

Žena koja je samostalna, ona koja ne zavisi ni od koga, mnogo će bolje proći kod muškarca koji želi ozbiljnu vezu. Iako uglavnom smatraju da su oni ti koji treba da osiguraju sredstva potrebna za porodicu, muškarci ne žele ženu parazita. Većina traži nezavisnu ženu, koja ume da se brine o sebi.

Moda, Stil, Dama, Rajf
foto: Profimedia

Dama na ulici

Nije nužno da njihova izabranica bude supermodel, ali atraktivan i negovan izgled vrlo je poželjan. Zapuštena žena kod budućih mladoženja nije dobro kotirana. To istovremeno znači da ne mora da na sebi ima skupu garderobu, ali mora da nosi odeću u skladu s prilikama. Iako se svi okreću za polugolim damama na ulici, istina je da većina muškaraca ne bi volela da im neka takva vaspitava decu.

Porodica
foto: Shutterstock

Dopada se drugima

Priznali to ili ne, ukoliko muškarac proceni da će se njihova izabranica dopasti njegovim prijateljima i roditeljima, više je nego sigurno da će joj ponuditi brak. Takva osoba je vešta u komunikaciji, prijatna je, prirodna, pristojna, samostalna, sposobna i jednom rečju - prava žena za budućnost.

seks
foto: Profimedia

Dobra u krevetu

Ovde neko naročito pojašnjenje nije neophodno. Ako ispunjava sve već navedene uslove i pritom je majstor u seksu, odmah je zaprosite!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs