2 NAJTRAGIČNIJE LJUBAVNE PRIČE HOLIVUDA: Kada je umrla, njena majka je LEGLA U KREVET SA ZETOM, a onda je i on ubijen

Kada su se spojili čitav Holivud je samo o njima pričao, ali tragedija koja je usledila bila je nezamisliva

Ljubav
14:11h Autor:
2 NAJTRAGIČNIJE LJUBAVNE PRIČE HOLIVUDA: Kada je umrla, njena majka je LEGLA U KREVET SA ZETOM, a onda je i on ubijen
2 najtragičnije ljubavne priče Holivuda, Foto: Profimedia

Kako je Lijam voleo Natašu

Lijam je toliko voleo Natašu da ni dan danas nije nastavio svoj život. Sam je odgajao sinove i nikad se nije oženio ponovo.

Par koji se venčao 1994. godine često ste mogli da vidite zagrljen u javnosti. Glumci nisu skidali ni pogled ni ruke jedno s drugog i često su javno govorili o svojoj sreći jer su uspeli da se pronađu, piše Glossy.

Sve se, međutim, okončalo 2009. godine, kada je Ričardsonova tokom skijanja doživela nesreću. Budući da je povreda delovala bezazleno, glumica je odbila medicinsku pomoć. Ispostavilo se da je bilo sasvim suprotno i Nataša je završila u bolničkom krevetu, i to u vegetativnom stanju.

S obzirom na to da je par već sklopio dogovor da ukoliko se to ikada dogodi isključe aparate, Nison je morao da donese tužnu odluku i okonča život svoje supruge. I godinama kasnije, Lijam priznaje da ima dana kada ulazi u njihov porodični dom i očekuje da čuje Natašin glas...

1 / 5 Foto: Profimedia

Britani Marfi i Sajmon Mondžek

Njihova priča je toliko tragična i mistična da se o njoj i dan danas šapuće u holivudskim krugovima.

Nakon nekoliko turbulentnih veza, glumica je u tajnosti stala na ludi kamen s Mondžekom. Samo tri godine kasnije, ona je preminula pod misterioznim okolnostima, a pet meseci kasnije i on je skončao na isti način! Istragom je utvrđeno da je Britani umrla zbog posledica zapaljenja pluća, anemije i korišćenja različitih lekova, dok je njen suprug navodno imao probleme sa srcem.

Njihove porodice i dalje postavljaju pitanja o tome šta je dovelo do njihovih smrti, a Britanin otac sumnja da su otrovani.

Misteriju u čitavu priču unosi i činjenica da je Britanijina majka bila sa ovim bračnim parom, a mnogi smatraju da je spavala sa zetom u istom krevetu.

1 / 6 Foto: EuropaCorp / Ruby Films / AFP / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs