POSETILI I SRBIJU OVOG LETA

NAJJAČEG MUŠKARCA NA SVETU OSVOJILA LEPOTICA IZ NOVOG PAZARA: Nije ni čudo što ga je zavela, jer izgleda KAO BOMBA

Devojka iz Novog Pazara osvojila je najjačeg muškarca na svetu kako lepotom, tako i šarom, a ovaj par uživa u ljubavi više nego ikad.

Ljubav i zavođenje
18:43h Autor:
NAJJAČEG MUŠKARCA NA SVETU OSVOJILA LEPOTICA IZ NOVOG PAZARA: Nije ni čudo što ga je zavela, jer izgleda KAO BOMBA
Leri Vilson i Šejla Đakovac uživaju u ljubavi, Foto: Printscreen Instagram / sejladjakovac

Leri Vilson važi za jednog od najpoznatijih bodibildera i najsnažnijih muškaraca na svetu! Šarmu i izgledu ovog neverovatnog snagatora nisu odolele mnoge lepotice, a on je za devojku izabrao Šejlu Đakovac (30) iz Novog Pazara!

Bodibilder je posebno naglasio da mu je upravo Šejla velika podrška u svemu što radi. Trenutno žive zajedno u Dubaiju, gde je njihova ljubavna priča i počela. A ovoga leta su posetili i Srbiju.

Ovaj zaljubljeni par se ne razdvaja, svuda idu zajedno! Kako Lerija na Instagramu prati preko 3, 5 miliona ljudi, na meti je često izgled i njegove izabranice sa naših prostora. A neretko se mogu čuti komentari da je prelepa, ali i da je neverovatno zgodna.

Nakon što je uspeo da izgradi svoju karijeru u podizanju tegova, Leri se posvetio poslu fitnes instruktora, pa na svom Jutjub kanalu često kači video snimke svojih treninga uz savete za pravilan rad vežbi. Veoma brzo ga je i na ovoj platformi podržalo skoro dva i po miliona ljudi, a brojke rastu munjevitom brzinom. Osim silnih nagrda u bodibildingu, dobitnik je i zlatnog "play buttona" kao i svaki Jutjuber koji nadmaši cifru od 1 miliona pratilaca.

A kako to izgleda devojka najjačeg muškarca na svetu, pogledajte u galeriji ispod:

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram / sejladjakovac
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs