MOŽE DA MU BUDE ĆERKA

HOLIVUDSKI ZAVODNIK KONAČNO SREĆAN: Nakon burnih veza i propalih brakova sreću našao kraj 27 godina mlađe! (FOTO)

Živeo je ludo i burno dok nije sreo nju...

Ljubav i zavođenje
Autor:
HOLIVUDSKI ZAVODNIK KONAČNO SREĆAN: Nakon burnih veza i propalih brakova sreću našao kraj 27 godina mlađe! (FOTO)
Foto: Profimedia

Skandali su ga pratili u stopu, živeo je burno, sve dok nije upoznaao nju. Ona mu je promenila ceo život.

Prošlo je više od 2 decenije od kako je glumac Dejvid Haselhof postao miljenik ženske publike zbog uloge u megapopularnoj seriji "Čuvari plaže". Nakon emitovanja poslednje sezone, neko vreme je živeo od stare slave, a onda je pao u zaborav.

Borio se sa depresijom, bankrotirao je, a skandali ga nisu zaobilazili. Jednoj dami je pošlo za rukom da smiri ovog zavodnika.

Čini se da je vreme poroka sada daleko iza njega, pa zaljubljeni Dejvid uživa u porodičnom životu sa 27 godina mlađom suprugom Hejli Roberts.

"Svoju suprugu sam sreo dok sam radio Britain’s Got Talent u Kardifu. Izašla je u bar sa sestrom i pitala me da li može da dobije autogram. Pitao sam: Imaš li dečka? Rekla je da nema. Rekao sam da ako mi da svoj broj, daću joj autogram. Nikada nisam koristio tu liniju, ali sam jednostavno znao. Bila je to ljubav na prvi pogled. Iznutra mi je bilo loše. Bio sam kao: Bože, ako pobegne, mrtav si. Ona je 27 godina mlađa, ali je u redu. Ionako sam u srcu mlađi 27 godina", rekao je za Gardijan.

Iako su im mnogi predviđali krah veze, čini se da se oni vole svakim danom sve više. Hejli redovno kači njihove fotografije na Instagram i ističe koliko joj glumac znači.

Oni su dokaz da razlika u godinama nije prepreka ukoliko je ljubav prava.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs