KRAH LJUBAVI

LJUBAVNA PRIČA PUNA BIZARNIH DETALJA: Ovako su se upoznali i zavoleli Bil i Melinda Gejts! (FOTO)

Bil i Melinda Gejts razvode se nakon dugih 27 godina braka, a tu vest su potvrdili zajedničkom objavom putem društvenih mreža

Ljubav i zavođenje
14:23h Autor:
LJUBAVNA PRIČA PUNA BIZARNIH DETALJA: Ovako su se upoznali i zavoleli Bil i Melinda Gejts! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bill i Melinda Gejts su šokirali ceo svet vešću da se razvode. 64-godišnji Bill, čija se imovina procenjuje na 130 milijardi dolara i 56-godišnja Melinda vest o kraju braka su podelili putem Twitera, a Dejli mejl prenosi kako uskoro bivši supružnici nisu nikada potpisali predbračni ugovor.

Dokumenta za razvod koje je Melinda podnela procureli su u javnost nakon što je njihova ćerka otkrila da porodica prolazi kroz izazovna vremena.

"Još uvek učim kako da se nosim sa emocijama, baš kao i članovi moje porodice i zahvalna sam na prostoru koji mi se za to pruža", napisala je 25-godišnja Dženifer na Instagramu.

Ona je najstarije dete Bila i Melinde. U 27 godina dugom braku dobili su još i 21-godišnjeg sina Rorija i 18-godišnju kćer Fibi.

ROBERT DE NIRO PROLAZI KROZ MUČNU BRAKORAZVODNU PARNICU: Radi 12 sati dnevno da bi isplatio troškove ženinog bahaćenja?

Bil Gejts, Melinda i Bil Gejts
foto: Profimedia

Njihovu ljubavnu priču koja je trajala gotovo 3 decenije obeležile su neke, pomalo bizarne navike. Evo kako je sve počelo:

Njihova ljubavna priča počela je krajem 80-ih godina nakon što su se tada 31-godišnji Bil i 23-godišnja Melina upoznali u njegovoj firmi "Microsoft". On je bio vlasnik, a ona je radila na jednom od projekata. Privi put su se sreli na jendoj poslovnoj večeri koju je organizovala nejgova firma.

"Kasno sam se pojavila i svi su stolovi već bili popunjeni, osim jednog za kojim su bile prazne još dve stolice. Sela sam na jednu, a nakon nekoliko minuta kasnije Bil je seo do mene", napisala je Melinda u svojoj biografiji "Moment of Lift" koju je objavila 2019. godine.

Prema Melindinim rečima tokom večere je primetila da je Bil zainteresovan za nju, a tek nekoliko meseci kasnije su se ponovo sreli i to na parkingu firme.

"Započeo je razgovor i pozvao me na sastanak, ali tek za 2 nedelje. Nasmejala sam se na to i rekla mu da to nije dovoljno spontano. Ostavila sam mu svoj broj telefona, a on me je pozvao par sati kasnije i zamolio da izađem sa njim na večeru sutra uveče, pitavši me u šali da li jeli to dovoljno spontano", opisala je ona u svojim memoarima.

"Brzo smo otkrili da imamo puno toga zajedničkog, od ljubavi prema zagonetkama i takmičarski duh, voleli smo matematičke igre. Mislim da sam ga zaintrigirala kada samo prvi put igrali Klu u kojem sam ga pobedila. Mislim da je bio i impresioniran ongo momenta kada mi je rekao da moram pročitati "Velikog Getsbija", a ja sam mu odgovorila da sam ga već dva puta pročitala.

SVI LJUBAVNI BRODOLOMI DŽEJ LO: Iza nje 3 propala braka, 4 raskinute veridbe, ali ova sramota se desila samo njoj!(FOTO)

Bil Gejts
foto: Profimedia

Bil je o njihovu odnosu progovorio u dokumentarnom filmu snimljenom o njegovu životu.

"Znate, bilo nam je jako stalo i postojale su samo dve mogućnost - ili da raskinemo ili da se venčamo", priznao je.

O neobičniom navikama koje su imali govori i činjenica da je Melinda na početku veze izlazila i sa drugim muškarcima.

"Ona je imala druge momke, a ja Microsoft. Mislio sam da nećemo biti ozbiljni", i dodao kako su oboje bili iznenađeni kada su shvatili da su se stvarno zaljubili jedno u drugo.

Prvi put su jedno drugom izjavili ljubav godinu dana nakon zabavljanja, a venčali se nakon 6 godina.

ZBOG NJE JE BACIO 22 GODINE BRAKA U VODU: Slavni di-džej uživa u ljubavi sa atraktivnom crnkom! (FOTO)

Bil Gejts, Melinda i Bil Gejts
foto: Profimedia

O braku je dugo razmišljao

Koliko je racio igrao ulogu u njihovom odnosu govori i anegdota da, pre nego što su se venčali 1994. godine, Melinda je uhvatila Bila kako na velikoj beloj tabli ispisuje argumentima "za" i "protiv" prosidbe. To joj je, kaže, dosta govorilo o njegovom analitičkom i racionalnom karakteru.

Šta je presudilo njihovom brak zasad ostaje misterija, ali kroz ranije intervjue koje je Melinda dala mogli su se naslutiti problemi sa kojm se suočavaju. Naime, ona je govorila kako Bil ima problem sa pronalaženjem ravnoteže između porodice i poslovnih obaveza.

"Verujte mi da mogu da se setim neverojatno teških dana u našem braku, kada sam se pitala da li mogu ja to sve da izdržim", priznala je Melinda u jednom od retkih intervjua za The Sunday Times nakon što su proslavili 25. godišnjicu braka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs