SPAVALA S 25 GODINA STARIJIM ZBOG KARIJERE, A JUGOSLOVEN JOJ BIO NAJVEĆA LJUBAV: On iznenada umro, a nju bivši dokusurio

Slovenac bio najveća ljubav Natali Vud, ali njihov odnos nikada nije bio krunisan brakom

Ljubav
01:38h Autor:
SPAVALA S 25 GODINA STARIJIM ZBOG KARIJERE, A JUGOSLOVEN JOJ BIO NAJVEĆA LJUBAV: On iznenada umro, a nju bivši dokusurio
Foto: Profimedia

Izgleda da su astrolozi bili u pravu kada su rekli da tokom prestupne godine pucaju mnoge ljubavi. Naime, još jedan par posle dugogodišnjeg i naizgled skladnog braka na zajednički život stavio je tačku. Vest da se princ Nikolas od Grčke, sina Konstantina II koji je vladao zemljom do ukidanja monarhije 1973. godine, i njegova supruga Tatjana razvode ostavila je sve bez teksta, jer su se pre samo dva meseca pojavili na komemoraciji grčkom kralju Konstantinu u Vindzoru i delovali su vrlo blisko i privrženo.

"Princ Nikolaos i princeza Tatjana posle 14 godina zajedničkog života odlučili su da raskinu svoj brak. Oni shvataju težinu ove odluke, trude se da sačucaju duboko uvažavanje i poštovanje koje gaje jedno prema drugom, kao i ljubav sa kojom su živeli sve ove godine. Iste vrednosti poštovanja i razumevanja činiće osnovu njihovog odnosa u budućnosti, oni će negovati duboko i iskreno prijateljstvo. Nastaviće da žive i rade u Grčkoj, mestu gde se oboje osećaju kao kod kuće. Porodica će uvek biti na njihovoj strani, hvala vam mnog na vašem poštovanju i diskreciji", stoji u zvaničnom saopštenju.

Gotovo je zaboravljeno i da je otac princeze Tatjane imao veoma zanimljiv ljubavni život. Ladislav Vladimir Blatnik je rođen u Sloveniji 1931, a svojevremeno je bolje uslove za život video je u Karkasu, glavnom gradu Venecuele, gde se preselio i krenuo od nule, a bavio se proizvodnjom cipela i proizvoda od kože.

Međutim, malo ko zna da je 1965. godine uplovio u romansu sa legendarnom glumicom Natali Vud, čija smrt je i dalje vrlo misteriozna. Posle samo mesec dana veze su se i verili da planirali su da stanu i na ludi kamen u julu mesecu. Međutim ljubav je ubrzo pukla zbog različitih karaktera.

Nakon četiri godina industrijalac je uplovio u brak sa Mari Blanše Birlajn potomkinja Vilijama II, kneza Hesena, sa kojom je dobio svoje dece - Tatjanu i Borisa. Nakon njegove iznenadne smrti 1986. godine, plemkinja je sama odgajala decu. Kasnije se udala za Venecuelanca Atilija Brilembourga, vlasnika nekoliko finansijskih kompanija u Njujorku.

Princeza Tatjana je imala samo sedam godina kada je ostala bez oca.

- Danas bih mu postavila toliko pitanja. Sećanje na mog oca je stalni podsetnik da je život kratak. Recite onima koje volite da ih volite! Prestanite da se toliko brinete, uradite nešto što ste oduvek želeli, živite svoj život bez žaljena - istakla je jednom prilikom princeza Tatjana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs