NEVEROVATNA DAMA JE ŽENA DEJANA MILOJEVIĆA: Upoznao je na SUDBINSKI način i oženio s 23, a promenila mu život iz KORENA

Nataša i Dejan Milojević imali su prelepu ljubavnu priču koja vraća veru u iskrene emocije i skladan brak.

Ljubav
17:59h Autor:
NEVEROVATNA DAMA JE ŽENA DEJANA MILOJEVIĆA: Upoznao je na SUDBINSKI način i oženio s 23, a promenila mu život iz KORENA
Dejan Milojević, Foto: ATA Images

Gorostas velikog srca i sjajan košarkaški stručnjak Dejan Milojević iza sebe je pored izvanredni uspeha ostavio i divnu porodicu na čelu sa supugom Natašom. Sudbina je ih je spojila na interesantan način, ljubav se rodila već pri prvom pogledu, te je slavni sportista odlučio da već sa 23 godine stane na ludi kamen.

Bili su par koji vraća veru u iskran osećanja i prelepe partnerske odnose. Uvek su jedno drugom čuvali leđa, ali i bili potpora u svakom teškom momentu. Dejan je sa ponosom isticao da je upravo Nataša imala jednu od presudnih uloga kako u igračkoj, tako i u trenerskoj karijeri.

Dejan Milojević, Nataša Milojević
foto: ATA Images

- Žena je bitan faktor u mojoj karijeri, mlad sam se oženio, sa 23 godine i to je jedna od boljih stvari koju sam uradio u životu. Moja supruga je zaslužna za uspeh u mojoj karijeri - govorio je.

Neretko je naglašavao da se nikada nije pokajao što se tako rano oženio, te da je zagvalan Bogu na tome što ima takvu neverovatnu damu pored sebe.

Više puta je i sam isticao da se nikad nije pokajao što se oženio mlad i da je supruga najzaslužnij za njegov uspeh.

- Dejanova majka je jedno vreme držala pomerance. Nije to ona radila zbog novca već iz ljubavi prema životinjama. Jednog dana u njihov dom je došla Nataša sa namerom da kupi psa. Tu u kući je upoznala Dejana, planula je ljubav, venčali su se i dobili decu. Taj pas je postao njihov kućni ljubimac koga su svi obožavali. Dejan i Nataša su se mnogo voleli. Ona je nežna i osetljiva... Ovo je tragedija... Ne znam kako će ona sve preživeti - rekao je prijatelj blizak porodici Milojević.

Dejan Milojević, Nataša Milojević
foto: ATA Images

Svi koji poznaju Milojeviće saglasni su u jednom - velika ljubav je vladala među njima. Sklad i harmonija su im bili prioritet, a kruna njihovog braka su dvoje naslednika - Maša i Nikola, koje po mišljenima mnogih, očeva kopija.

Deki se uvek trudio sa svoje najmilije sačuva od javnosti i medija, te da im svojim poslom ne narušava njihove živote i svakodnevicu. A za budućnost su imali velike planove, onaj najvažniji je bio povratak u Srbiju.

1 / 5 Foto: ATA Images

- Uvek je bio nasmejan i raspoložen, bilo mu je dobro u Americi, ali je sanjao da se sa porodicom vrati u Srbiju i u Beograd. Samo u Srbiji se osećao svoj na svome. Plan je bio da ostanu u Americi dok deca ne završe školu a potom da se svi vrate kući u Beograd. Bila je to retko skladna porodica, a njihova ljubav vidljiva i gotovo opipljiva - zaključio je prijatelj Milojevića.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs