DOŽIVEO DA GA PLJUNE KOLEGA U LICE, PA SE JEZIVO ZAPUSTIO: Sad svi trljaju oči, izgleda NIKAD BOLJE kraj mlade BRINETE

Kris Pajn ponovo izgleda neverovatno zanosno, a izgleda da mu društvo tajanstvene mlade lepotice i te kako prija.

Ljubav
22:39h Autor:
DOŽIVEO DA GA PLJUNE KOLEGA U LICE, PA SE JEZIVO ZAPUSTIO: Sad svi trljaju oči, izgleda NIKAD BOLJE kraj mlade BRINETE
Kris Pajn, Foto: Profimedia / AP

Američki glumac Kris Pajn, odnosno čuveni kapetan Kirk iz "Zvezdanih staza", ponovo je zablistao u punom sjaju! Naime, uhavćen je kako uživa u provodu sa misterioznom brinetom u klubu "The Bird Streets" u Zapadnom Holivudu. Ova mlada dama deluje dosta mlađe od čuvenog zavodnika, mada pored njega nije skidala osmeh sa lice. Međutim, sve vreme je pokušavala da sakrije lice od paparaca, ali joj nije pošlo za rukom, već ceo svet bruji o tome da je na pomolu nova veza.

Kris Pajn
foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čak i kada je van kamere, holivudska zvezda Kris Pajn privlači na sebe ogromnu pažnju. Nedavno je sve šokirao izgledom, dok je pio svoju omiljenu kafu. Delovao je toliko zapušteno, da je bio gotovo neprepoznatljiv.

Ispod kačketa virila je čupava seda kosa, brada je bila neuredna, a stajlnig nije bio ni sličan onima u kojem smo navikli da vidimo ovog prezgodnog dasu. Defintivno se nije nadao da će ga uhvatiti budno oko paparaca.

Kris Pejn
foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Skandal neviđenih razmera

U septembru 2022. godine, na premijeri filma "Don't Worry Darling" na 79. Filmskom festivalu u Veneciji dogodio se neviđeni incident, a u velikoj meri i zbog Harija Stajlsa. Naime, pevač i glumac pljunuo je Krisa Pajna pred celim svetom.

Na snimku se vidi kako Hari Stajls prilazi rediteljki filma i svojoj devojci Oliviji Vajld i jednom od glavnih glumaca u "Don't Worry Darling" Krisu Pajnu i kako zaista izgleda, pljuje u njegovo krilo. Pajn, kako bi opustio "zategnutu situaciju", pogledao je ka dole - ka "mestu zločina" i počeo da se smeje.

1 / 5 Foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kris Pajn danas više nije samo bivši okoreli zavodnik koji je krstario crvenim tepisima i osvajao srca mnogih. On je postao čovek sazrelog stava prema životu, pronašavši ljubav i mir izvan reflektora Holivuda, čime je još jednom dokazao da se istinska vrednost ne meri samo spoljnim sjajem, već dubokim unutrašnjim iskustvima.

Osvojio je brojne poznate dame

Od 2018, Kris je bio u vezi sa 36-godišnjom britanskom glumicom Anabelom Volis. Iako je delovalo da imaju skladan odnos pun ljubavi, usledio je raskid posle 4 godine.

Pre toga, bio je poznat po svojim brojnim vezama s poznatim lepoticama kao što su glumice Sofija Butelo i Zoja Kravitc, te i sa fotografinjom Iris Bjork, kostimografkinjom Amandom Frensis Horne, kao i manekenkama Jasminom Walc i Dominik Pik.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs