VODIO SAM LJUBAV SA ŽENOM KADA SAM POZVAO SVOJU MAJKU: Mesecima kasnije, njihov odnos se totalno poremetio

Na društvenoj mreži "Redit" mogu da se porčitaju najrazličitija iskustva, ali ovu neobičnu i veoma neprijatnu situaciju prokomentarisalo je više od 4000 korisnika

Ljubav
14:33h Autor:
VODIO SAM LJUBAV SA ŽENOM KADA SAM POZVAO SVOJU MAJKU: Mesecima kasnije, njihov odnos se totalno poremetio
Foto: Shutterstock

Mladi par iz Nemačke upustio se u strasnu intimnu igru, potpuno zanemarujući činjenicu da su mobilni telefoni bili odmah pored njih. U tom vrtlogu strasti, muškarac je nesmotreno pozvao svoju majku, a da toga nije bio ni svestan.

Ovaj momak je podelio na "Reditu" da je ovo jedna od najzabavnijih, ali istovremeno i najneugodnijih situacija koje su mu se desile u životu!

Zavođenje, Noć, Strast
foto: Shutterstock

"Uživao sam sa svojom ženom, kada sam odjednom čuo mamino glasanje preko telefona! Bio sam zbunjen jer smo bili u žurbi. Kad sam čuo njen smeh, nisam mogao da verujem šta sam učinio. Mesecima nakon toga nisam mogao da pogledam majku u oči, koja je od tog trenutka neprestano vukla šale na moj račun", priča ovaj momak.

S druge strane, ističe da je i njegova supruga bila ljuta na njega.

Par, Seks, Strast
foto: Shutterstok

Bila je šokirana, nije znala kako da reaguje. Odmah me je napala zbog nepažnje! Dugo vremena je izbegavala susrete sa svojom svekrvom jer nije mogla da se opusti i normalno razgovara s njom - nastavlja da objašnjava.

Dodaje da se nada da će porodični odnosi što pre biti popravljeni i da će ovaj nezgodni incident, ako je ikako moguće, brzo pasti u zaborav.

Još jedno intrigantno iskustvo

Kako su komentari ispod ovog posta počeli da se nižu brzinom svetlosti, još jedan muškarac je podelio trenutak kad je imao strastveni odnos sa svojom suprugom u potpuno zamračenoj sobi.

Moja devojka je bila preko mene. Osetio sam da su mi prsti na nogama vlažni i pomislio sam da je to ona (nikad nisam pominjao fetiš na stopalima). Bio sam zbunjen jer to nisam želeo. Na kraju se ispostavilo da mi je pas lizao stopala - napisao je korisnik "Redita".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs