NAJJAČU LJUBAV IKADA RASTAVILA JE SMRT: Tvrdi da njegov duh dolazi u kuću, njegov miris oseća svakog dana

Ljubavna priča Dejvida Bouvija i Iman jedna je od najjačih, a rastavila ih je smrt.

Ljubav
14:22h
NAJJAČU LJUBAV IKADA RASTAVILA JE SMRT: Tvrdi da njegov duh dolazi u kuću, njegov miris oseća svakog dana
Foto: Pierre VERDY / AFP / Profimedia

Iman Abdulmadžid je od izbeglice postala jedna od najtraženijih manekenki na svetu u periodu od tri godine. Iako je rođena u Mogadišu, ima veoma jake korene u arapskom svetu. U mladosti je živela i u Saudijskoj Arabiji i u Egiptu, nakon što je politička nestabilnost u Somaliji dovela do preseljenja njene porodice.

"Ja sam muslimanka i Egipat je bio veoma napredno mesto. Devojke poput mene mogu da idu u školu. Potpuno sam se zaljubila u ljude i kulturno nasleđe koje prevazilazi piramide.", rekla je ona jednom prilikom.

Iman Abdulmahid
foto: Profimedia

Osim toga što je postigla veliku uspeh u modnom svetu, doživela je i veliku ljubav o kojoj se mnogo govorilo.

Dejvid Bouvi i Iman Abdulmadžid bili su par iz snova, čiji je brak trajao 24 godine, sve dok njegove smrti 2016. Njihova veza bila je toliko duboka, a ljubav toliko jaka da je mogla da prevaziđe sve. Sve osim smrti.

Dejvid Bouvi
foto: Profimedia

U to vreme, on je bio jedan od najpopularnijih muzičara 20. veka, sa milionima prodatih ploča i neverovatnim uticajem na brojne generacije. Ona je bila poznati supermodel iz Somalije, koja je govorila četiri jezika i muza najpoznatijih svetskih modnih dizajnera. Kada je ljubav ujedinila ovo dvoje talentovanih i slavnih ljudi, oči celog sveta bile su uprte u njih.

Romansa Dejvida Bouvija i iman počela je kada je muzičar pozvao lepu Somalijku na popodnevni čaj. Bouvi je bio toliko nervozan i očaran njenom lepotom, da je bezveze "lupio" reč čaj kada ju je pozvao. To mu je prvo palo na pamet, da bi Iman kasnije otkrila da Dejvid uopšte nije voleo da pije čaj.

Dejvid Bouvi
foto: Profimedia

Bouvi je odmah priznao da ga je Iman momentalno privukla. Ipak, Iman se nije tako osećala - trebalo je da prođe nekoliko meseci dok je manekenka počela da oseća da se zaljubljuje u Bouvija.

Uz svoju ćerku Aleksandriju Zahru Džouns, par je vodio sasvim običan porodičan život, trudeći se stalno da se drže daleko od očiju javnosti. Njihova ljubav je vremenom samo rasla i jačala. Bouvi je čak nazvao jedno svoje instrumentalno delo Abdulmadžid, po prezimenu svoje ljubavi.

"Verovatno mislite da je biti rok zvezda oženjena supermodelom jedna od najboljih stvari na svetu. I jeste", izjavio je jednom prilikom Bouvi.

Iman, Dejvid Bouvi
foto: Profimedia

I dalje oseća njegov miris i prisustvo

Iako se činilo da ne postoji ništa što bi razdvojilo ovaj par, to se ipak desilo - Dejvid Bouvi preminuo je 2016. godine, dva dana nakon svog 69. rođendana. Ona priznaje da "i dalje oseča njegov duh u kući i da je i dalje sa njom, iako fizički nije tu".

Iman je nedavno kreirala parfem Love Memoir, sa željom da on zauvek simbolizuje njihovu večnu i besmrtnu ljubav. Takođe, od smrti Dejvida Bouvija Iman koristi isključivo njegov parfem, kako bi mogla da oseća njegov miris svakog dana.

Dejvid Bouvi
foto: Profimedia

"Čekaću dok ga opet ne sretnem"

Divnih 26 godina punih prelepih uspomena su Imanina snaga danas. Modna ikona priznaje da je Bouvi bio njena jedina prava i istinska ljubav, i da je sećanje na njega toliko živo da ga uopšte ne smatra "pokojnim mužem". On je i dalje njen muž i uvek će biti.

"Ovo je bila ljubav mog života i samo ću čekati, dok ga ne sretnem ponovo", izjavila je Iman.

Brak Dejvida Bouvija i Iman dokaz je da večna ljubav zaista postoji, i da nikada ne umire.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs