BILA ODMERENA DAMA, PA ŠOKIRALA PRIZNANJEM DA JE S NJIM SNIMILA VATRENU INTIMNU SCENU BEZ KONTROLE: Sve je bilo stvarno

Snežana Savić sa jednim glumcem nije glumila poljubac, tek godinama kasnije je priznala da je sve bilo stvarno i da se nisu ništa dogovarali.

Ljubav
15:12h Autor:
BILA ODMERENA DAMA, PA ŠOKIRALA PRIZNANJEM DA JE S NJIM SNIMILA VATRENU INTIMNU SCENU BEZ KONTROLE: Sve je bilo stvarno
Snežana Savić, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Kada se spomene ime glumice Snežane Savić- prva pomisao je da se radi o neverovatno otmenoj dami posebne harizme i opijajućeg osmeha. Naime, sa godinama, postajala je samo još veća diva, te je pravi primer ženama na koji način treba prihvatiti starenje. Iako se trudi da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, neke pikanterije i dalje intrigiraju mnoge.

Bila je i ostala sinonim sa seksepil, ali i odmerenost. Njen stil i danas je inspiracija mnogim damama, a trudila da se bude poznata samo po svom radu, te je skandale izbegavala u širokom luku. Ostvarila je brojne uspešne uloge, te i danas vrlo aktivno radi i oživljava nove likove.

Snežana Savić
foto: Youtube Printscreen / Snežana Savić

Srce joj je davno bio osvojio reditelj Dragoslav Lazić, sa kojim ima ćerku Anitu. Međutim, njihova ljubav ubrzo je doživela krah, a od tog momenta više se nikada nije pojavila sa drugim partnerom na nekom javnom događaju, ali je svojevremno otkrila da skoro deceniju uživa pored jednog sjajnog gospodina.

Čini se da su joj uloge u "Boljem životu" i "Srećnim ljudima" obeležile karijeru, a o čuvenoj sceni sa Bjelom otkrila je tajnu koja je kružila po glumačkim kuloarima.

Snežana Savić
foto: ATA Images

Naime, Snežani su u emisiji "Ja to tako" postavili nezgodno pitanje, na koje je ona uspela dostojanstveno da da odgovor. Voditeljka je pitala koji njen kolega se najlepše ljubi:

"Mnogo tražite od mene. Zavisi dokle ideš i da li je pravi poljubac. Sa Bjelom sam se pravo ljubila. Nije bio dogovor, otelo se kontroli i on je takav čovek voli da glumi iskreno, valjda... Ne znam", rekla je tada nasmejana Snežana Savić.

Snežana Savić
foto: Youtube Printscreen / Sevarika

Njihova scena iz kultne serije "Bolji život", koju i današnja omladina rado gleda, postaja je jedna od najupečatljivijih - kada se njen lik Nina Andrejević, ljubi sa Bobom Popadićem kojeg je igrao Dragan Bjelogrlić.

"To je dobra serija koja je uvek aktuelna jer govori o ljudima i njihovim životima. Bjela je bio sjajan u ulozi Slobodana Bobe Popadića, ali sramota me je da ja sad matora pričam o tom našem poljupcu iz serije", rekla je glumica.

1 / 5 Foto: preentscreen/Youtube

Nikada joj nije bilo prijatno da snima intimne scene u kojima je obnažena.

"Baš me je bilo sramota kada sam morala da se skidam zbog uloga. Nikada se nisam lepo osećala, ali to je moj posao i kada se čovek opredeli za glumu mora da shvati da je njegovo telo oruđe za rad", zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs