NIKOLA SAZNAO DA GA ŽENA VARA NA NAJNEVEROVATNIJI NAČIN: Nepozanti dasa je seo za moj sto i NEZAMISLIVO mi rasturio brak

Nikola iz Beograda saznao da ga žena vara na filmski način, nakon njegove priče mnogi su počeli da se preispituju...

Ljubav
21:56h Autor:
NIKOLA SAZNAO DA GA ŽENA VARA NA NAJNEVEROVATNIJI NAČIN: Nepozanti dasa je seo za moj sto i NEZAMISLIVO mi rasturio brak
Nikola, Foto: Printscreen Youtube - RTS Ordinacija - Zvanični kanal

Nikola iz Beograda je imao skladan brak i ništa nije slutilo da njegova izabranica ima ljubavnika. Doživeo je krah ljubavi nakon šokantnog saznanja na gotovo nemogući način koji se ne viđa ni na filmskom platnu. Naime, nije ni posumnjao šta mu supruga radi iza leđa, a onda mu se tokom jednog naizgled običnog popodneva sa prijateljima život promenio iz korena.

"Ima trešnja na šlagu!"

Kada je saznao celu istinu, počeo je da se preispituje i stvari su mu postajale sve jasnije.

Nikola
foto: Printscreen Youtube - RTS Ordinacija - Zvanični kanal

- Tu su stalno bile neke priče kako mora iznenada kod sestre, kako mora kod frizera... Ali se uvek ispostavljalo da ja baš tada, kada okrenem telefon, da ona bude nedostupan. Pa bude da je baterija, pa da joj je telefon upao u klozetsku šolju... Nebuloze... Ja sam imao korpus delikti i to su bile pomešane emocije. Grozne stvari se dešavaju i to je jedan haos. I samo sam hteo da kažem da je uvek teže osobi koja vara, jer je ona stalno u tenziji. Postoje i druge žene i druge lepe stvari i čak i kada sam sam, mnogo mi je lepo - kazao je Nikola u svojoj ispovesti za RTS.

Istakao je da je njegova priča toliko neobična, da mnogi ne veruju da se sve to zaista desilo.

Na filmski način saznao da prevaru

- Muškarci sednu, popiju piće, nedelja je, maj, i pred ručak pričamo svakodnevne priče... I tad dolazi treća osoba, nepoznata meni. Pričamo o telefonima i brojevima mobilnih i on kaže: "Uspeo sam da moj datum rođenja bude moj broj". I ja kao: vau, baš lepo, a on mi kaže: "Ali postoji i trešnja na šlagu jer je taj broj i datum rođenja te moje ljubavnice, koja dolazi svakog vikenda kod mene - otkriva Nikola i dodaje:

- Kada je on rekao koji je datum njegovog rođenja, ja sam shvatio da je to i njen rođendan. Ali nije moglo uopšte da mi dopre do glave. Znate koliko je ljudi rođeno na taj dan... I ja da se obuzdam, puštam njega da priča sve i ceo moj život se tada srušio za petnaest minuta. Bio sam deset godina sa njom," ispričao je.

Nakon toga nije izgubio veru u ljubav, a situaciju koju je doživeo smatra neprocenjivim životnim iskustvom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs