NA NEVEROVATAN NAČIN SAZNAO DA GA ŽENA VARA SA 10 MUŠKARACA: Govorila mu da su joj PRIJATELJI, a na jedno nije računala

Ispovest čoveka kojeg je žena prevarila sa 10 muškaraca puna je intrigantnih detalja.

Ljubav
NA NEVEROVATAN NAČIN SAZNAO DA GA ŽENA VARA SA 10 MUŠKARACA: Govorila mu da su joj PRIJATELJI, a na jedno nije računala
Foto: Shutterstock

Varanje se može osećati kao neverovatno bolno iskustvo i verovatno niko od nas ne želi da se suoči sa tim. Bilo da se to dešava zbog preuveličanih očekivanja, razljubljivanja ili neadekvatnog samopoštovanja, često se dešava i ostaje glavni razlog raspada brakova.

Čovek od 43 godine našao se u takvoj situaciji, a svoju priču podelio je sa ljudima na Reditu i zatražio savet. Naime, on i njegova supruga u braku su 20 srećnih godina. Njihova ljubav počela je još tokom srednjoškolskih dana, a tokom prve dve godine veze, kontakt su održavali na daljinu.

Međutim, počeli su da studiraju u istom gradu, gde su živeli zajedno. Njihov brak je do sada bio prilično sjajan za oba supružnika, barem je čovek tako mislio. Nedavno je odlučio da pokrene brakorazvodni proces, jer je otkrio da mu je žena bila neverna sa više muškaraca, a period kada se to dogodilo je za muškarca najbolnije otkriće.

Razvod, Raskid
foto: Shuterstock

Jednog dana, odmah posle Božića, supružnici su odlučili da se sastanu sa nekoliko prijatelja njegove supruge, koji su je poznavali od kada su bili na fakultetu. U društvu jedno drugog razgovarali su o mnogo stvari, a supruga je napomenula da su se upoznali u srednjoj školi.

Međutim, njen nekadašnji cimer počeo je da priča šta su nekada radili i sasvim nesvesno otkrio da je njegovacimerka varala svog sadašnjeg muža. Kada je nesrećni muž otkrio njenim prijateljima da su njih dvoje bili u vezi još od srednje škole, oni su zanemeli od šoka, budući da su znali da je tada imala afere.

Pitao je svoju ženu na putu kući, a ona ga je totalno šokirala. Rekla je da detalji o njihovom fakultetskom životu nisu važni. Kada su supružnici stigli kući, muškarac je rekao svojoj ženi da će ostati u kući svog brata dok ona ne bude spremna da priča o tome šta se dogodilo na koledžu.

Sledećeg dana, žena je došla i priznala da je varala svog muža sa "nekoliko" muškaraca tokom prve dve godine na koledžu. Rekla je da to tada nije smatrala velikim problemom jer su bili na daljinu i nije mislila da će srednjoškolska romansa trajati.

Čovek je tražio više detalja, a ona je rekla da se radi o najmanje 10 različitih muškaraca, uključujući najmanje 3 momka koje mu je predstavila kao prijatelje kada je dolazio u posetu vikendom i 1 momka sa kojim je još uvek bila u kontaktu. Čovek je odmah odlučio da podnese zahtev za razvod i nameravao je da počne sa papirologijom što pre bude mogao.

Mnogi ljudi mu sada govore da ne bi trebalo da odbaci svoj brak zbog nekoliko grešaka. Ali čovek je uveren da je varanje sa više muškaraca godinama neprihvatljivo, ma kada se to dogodilo. A činjenica da je nastavila da održava odnose sa ovim momcima ispred njega bila je nepodnošljiva doza nepoštovanja. Par ima dvoje dece, ali oni imaju 17 i 19 godina i muškarac je siguran da će deca razumeti zašto treba da prekine brak.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs